Благотворителен концерт Да помогнем на Ромина“ се организира в Стара

...
Благотворителен концерт Да помогнем на Ромина“ се организира в Стара
Коментари Харесай

Благотворителен концерт в помощ на 9-годишната Ромина организират в Стара Загора

Благотворителен концерт „ Да помогнем на Ромина “ се провежда в Стара Загора. Събитието е довечера от 19 часа в Културен дом „ Стара Загора “(бивш Синдикален дом) и е в помощ на лекуването 9-годишната Ромина Нончева, която се бори с подлата болест левкемия. Заболяването изисква терапия със скъпоструващо лекарство на стойност 6600 лв. на месец.
В благотворителния концерт ще вземат присъединяване артистите от Държавна опера Стара Загора. Сред тях -двете сопрано певици Елена Баръмова и Деси Стефанова, тенора Борис Тасков, баритона Иван Кабамитов. Ще вземат участие доста деца, от балетна школа „ Терпсихора “, от танцов състав „ Загорци “, от детско-юношеския хор „ Жарава “.

Билетите могат да бъдат закупени половин час преди началото на концерта във фоайето на залата, изясни уредникът на събитието Антоанета Ангелова.

Паричната стойност на един билет е 20 лв., а за фамилии има очакван колективен билет на стойност 30 лв..

Залата и озвучаването са обезпечени безплатно от община Стара Загора, изпълнителите вземат участие " про боно " и безплатно, тъй че всички събрани средства ще са за фамилията на Ромина, изясни Антоанета Ангелова.

„ В помощ на детето към този момент се организираха няколко благотворителни събития и базари, на които доста хора се отзоваха. събрахме една сума, която е в помощ, само че обстановката е тежка и детето се нуждае от време на време от скъпоструващите медикаменти “, описа Ангелова. За страдание преди към 10 месеца бащата на Ромина губи заболяването с подлата болест. 
Източник: bnr.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР