Благотворителен базар във Варна набира средства за болно момче, съобщиха

...
Благотворителен базар във Варна набира средства за болно момче, съобщиха
Коментари Харесай

Благотворителен базар във Варна набира средства за болно момче

Благотворителен базар във Варна набира средства за болно момче, оповестиха за Varna24.bg от театрална групировка " Феникс ", която е съорганизатор на благородната самодейност. Ето и апелът на уредниците:

И ето, че още веднъж e Коледа - празник на любовта и топлината, празник, стоплящ сърцата на всички хора, празник на положителното и чудесата.

Тази Коледа е следващата, в която Галимир си пожелава само " Здраве ". 

Тази Коледа най-силното му предпочитание е още веднъж да се изправи на крайници.

Тази Коледа, неговото семейство и другари желаят Галимир да се усмихва още веднъж.

Заповядайте на благотворителен коледен базар, който ще се състои от 15-и до 22 декември в ателието на ул. " Панагюрище " 18 (срещу " Мартинели " на ул. Дебър ) от 10 до 19ч. 

На 20 декември базар ще има и във фоайето на бизнес постройка Landrmark (срещу Община Варна).

Там ще откриете чудесни книги, картини от известни художници, коледни сувенири и картички.

Нека подаръците под Вашата елха зарадват освен околните Ви, а и Галимир и неговото семейство!

Всички събрани средства ще отидат за рехабилитацията, която му е нужна, с цел да проходи още веднъж и този път да пребори рака!

Ти можеш да направиш Коледното знамение за Галимир и неговото семейство! 

Ето и малко повече за Галимир:

На 16-годишна възраст е станал два пъти първенец на България по битка. Малко по-късно е диагностициран с лимфом на Ходжкин. Болестта на Ходжкин съставлява недоброкачествен лимфом, характеризиращ се с формиране на клетъчни скупчвания (грануломи), съдържащи гигантските кафези на Reed-Sternberg. В началото процесът е локализиран в лимфните възли, само че по-късно се популяризира по цялото тяло, като визира и нелимфни органи.

От седем години Галимир води борбата с Ходжкин. Много пъти му прекъсват терапиите и сега е устойчив към доста от препаратите. Препоръчват трансплантация на костен мозък, само че сумата е непостижима за него и за фамилията му. 

Въпреки своите 23 години, той е един неповторим човек. Винаги деликатен и предвидлив, в никакъв случай не се оплаква и оказва помощ на всички към себе си. Галимир с усмивка приема всички неволи, тъй че дано с усмивка му помогнем да ги преодолее споделят другари на момчето!
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР