Благослав Михайлов. Снимка: Facebook Председателят на ПП Величие“ Албена Пекова е

...
Благослав Михайлов. Снимка: Facebook
Председателят на ПП Величие“ Албена Пекова е
Коментари Харесай

Благослав Михайлов: Председателят на ПП „Величие“ подканва възрастни хора да си продават апартаментите, за да инвестират в Исторически парк!

Благослав Михайлов. Снимка: Фейсбук

Председателят на Политическа партия „ Величие “ Албена Пекова е призовавала възрастни хора да си продават жилищата, с цел да влагат в Исторически парк . Това твърди в своя обява в обществената мрежа Фейсбук блогърът и държавник Благослав Михайлов

Той споделя, че във видеото, с което Искра.бг също разполага, Албена Пекова се преструва на случаен жена, която си е продала жилището, с цел да влага в Исторически парк и бива интервюирана от един финансов консултат (от Тогедър). И изяснява някакви неща от сорта „ Много е сбъркано мисленето, че човек би трябвало непременно да има апартамент, вместо да направи инвестиция за бъдещето на децата си “ . Под това се има поради инвестиция в Исторически парк.

„ Разбира се, тази жена не беше инцидентна и 100% не си е продала жилището, с цел да влага в Исторически парк. Тогава в случай че човек ѝ отвореше профила, щеше да види, че тя е предходна през целия схемаджийски пайплайн, Хербалайф, МЛМ-и, и по този начин нататък. Сега напълно инцидентно същата жена е ръководител на политическия план на Ивелин Михайлов “ , написа още Михайлов. И добави:

„ Въпросното видео е отпреди години и несъмнено от дълго време е отстранено от Ютуб. Но аз тогава го бях свалил и неотдавна го открих на компютъра ми. Като го виждам загивам от криндж, само че и от отвращение, тъй като тези хора са измамили супер доста хора. И не по метода, по който политиците ни лъжат и крадат от държавната хазна, а по напълно пряк метод, при който ти взимат всичките пари и ти унищожават живота. “

„ Тези хора съставляват едно морално дъно и в случай че преди съм имал подозрения за моралния темперамент на полковник Николай Марков, то към този момент и той се разобличи. Защото няма по какъв начин да не знае кои са тези хора, щом приема да членува в техния план. И явно няма никакъв проблем с измамите им “ , безапелационен е Благослав Михайлов. 

Между другото… Символът на Политическа партия „ Величие “ е феникс, а нали знаете какво прави фенискът? ВЪЗРАЖДА се. Да се бяха нарекли просто „ Възраждане 2.0 “ най-малко да е ясно, показва още той в своя пост в обществената мрежа Фейсбук. 

До края на 2025 година се чака България да се причисли към Организацията за икономическо сътрудничество и раз

Източник: iskra.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР