Blagoevgrad24.bg Майка от Варна сподели за Varna24.bg за преживения ужас, когато

...
Blagoevgrad24.bg
Майка от Варна сподели за Varna24.bg за преживения ужас, когато
Коментари Харесай

Майка мина през ада заради неадекватен таксиджия

Blagoevgrad24.bg Майка от Варна показа за Varna24.bg за преживения смут, когато губи връзка за към час с щерка си, която трябвало да се прибере вкъщи с поръчано такси. 
Ситуацията се разиграва на 14 ноември по обед. 14-годишното момиче, което има здравословен проблем, се обажда на майка си, че го боли стомах и желае да се прибере по-рано от учебно заведение. Майката, която го води и прибира всеки ден, изпраща таксиметров автомобил да вземе и откара щерка и вкъщи на ул. "Подвис ". Няколко пъти прецизира с диспечерката адреса, поради обстоятелството, че ще пътува дете. 
"Извиках таксито в 12.25 часа. Мина половин час, детето ми го нямаше и започнах да се тормозя. Започнах да звъня по телефона, само че щерка ми не отговаряше. В 13.10 започнах да звъня на пожар в таксиметровата компания. От там дадоха обещание да засекат къде е колата. Обадиха ми се, че е на ул. "Пловдив ". Разкрещях се през сълзи, че не може детето ми да е отведено там, откакто съм поръчала няколко пъти адреса. Дори когато се качи в таксито я накарах да повтори адреса, с цел да чуе още веднъж водача. 
Разтреперана и изцяло паникьосана се обадих в полицията. Веднага беше изпратен екип от Първо РПУ, по-късно и служители на реда от Трето РПУ. Открих щерка си изплашена до гибел. Когато са стигнали до въпросната ул. "Пловдив " момичето е попитало за какво са на тази улица. Тогава чак водачът и споделил: "Ами добре, ще те заведа щом искаш на "Подвис ". Тя се е изплашила доста и е хукнала да бяга. Вероятно тогава телефонът и е паднал в таксито. Аз звънях един час. Защо водача не подвигна, с цел да ми изясни какво става. Дъщеря ми е с колапс на сърцето. Всеки стрес може да е съдбовен за нея, получава сърцетуптене и зной. Едва когато водачът е схванал, че се е намесила полицията, се обадил да върне телефона. Пред районното ръководство майка ми е видяла водача, който се олюлявал и му споделила: "Вие сте пийнал ". Той и се развикал да се маха от там. Все още нямам информация от полицията дали фактически инспекцията е открила съществуване на алкохол или не. Но ужасът, който изживях за това време разклати нервите ми съществено ", описа дамата. 
От полицията във Варна разясниха за Varna24.bg , че по случая има осъществена инспекция, само че не могат да дават детайлности за това дали е открита приложимост на алкохол. При разпита лидерът обяснил, че обстановката не била по този начин, само че каква точно е била съгласно него не успяхме да разберем. 
Според формалната информация детето не е било в неопределеност или застрашено по някакъв метод.
Майката обаче не може да си изясни изцяло несъответстващото държание на водача, от който до този миг не е получила пояснение или опрощение. 
Източник: blagoevgrad24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР