Благоевград отново излиза на протест, съобщава кореспондентът на Actualno.com от

...
Благоевград отново излиза на протест, съобщава кореспондентът на Actualno.com от
Коментари Харесай

Благоевград отново на протест срещу високите цени на тока и водата

Благоевград още веднъж излиза на митинг, оповестява кореспондентът на Actualno.com от града. След като през целия ноември месец на предходната година градът бе огласян от виковете на разнообразни демонстрации, тази събота самодейностите се възобновяват. Според уредниците на днешния митинг, битката на жителите е срещу високите цени за ток и вода, както и против качеството на живот въобще.
Протестът е с начален час 18:00 ч. пред постройката на община Благоевград. След това се чака да има пешеходно шествие през целия център, което ще премине през постройката на ВИК-дружеството. За самодейността има публично импортирано съобщение до кмета на града - доктор Атанас Камбитов. Очаква се митингът да продължи четири часа. Според уредниците, ще участват към 100 души, без да бъдат планувани инцидентно включилите се минувачи. Не се чакат ексцесии или прояви на експанзия.
Припомняме, че в края на предходната година, Благоевград беше един от многолюдно протестиращите градове. Демонстрантите блокираха основен път Е79 неколкократно. Осъществяваха се пешеходни шествия и се палеха свещи пред постройките на ръководещите партии в града.
По непотвърдена информация, се чака през днешния ден митинг да има още във Видин, а на следващия ден и в Силистра.
Очаквайте детайлности!
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР