Благоевград. Коледна приказка за най-малките“ завладя благоевградските деца в Часът

...
Благоевград. Коледна приказка за най-малките“ завладя благоевградските деца в Часът
Коментари Харесай

Благоевград: „Коледна приказка за най-малките“ завладя благоевградските деца в „Часът на приказния разказвач“

Благоевград. „ Коледна приказка за най-малките “ завладя благоевградските деца в „ Часът на приказния повествовател “. В приказния ъгъл на Община Благоевград в ролята на повествовател се превъплъти капитанът на „ Лудогорец “ Светослав Дяков, оповестиха от пресцентъра на Общината . Десетки деца слушаха с огромен интерес своя обичан футболист. Той освен съумя да завоюва вниманието на публиката с красива коледна приказка, само че на финала раздаде и награди за послушните фенове.
Вторият ден от самодейността „ Часът на приказния повествовател “ още веднъж бе допълнен от ароматно топло мляко, чай, бисквити и доста усмивки. Децата не пропуснаха опция да се снимат и да зададат въпроси на Светослав Дяков, почнал своята футболна кариера като младеж на „ Пирин “- Благоевград.
„ Часът на приказния повествовател “ продължава в сряда, в познатия час - 18.00, в приказния ъгъл във фоайето на Община Благоевград. С музика известният рок музикант Васко Кръпката ще опиша „ Приказка за блуса и рокендрола “. Отново са поканени всички дребни и огромни фенове на приказките.
Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР