Благоевград. Изборите в Благоевград показаха, че когато има машини и

...
Благоевград. Изборите в Благоевград показаха, че когато има машини и
Коментари Харесай

Мая Манолова: Изборите в Благоевград показаха, че без фалшификации на протоколи ГЕРБ са трети

Благоевград. Изборите в Благоевград демонстрираха, че когато има машини и няма фалшификации на протоколи, когато полицията не „ опъва чадър “ над купувачите на гласове и не им разрешава да опорочават вота, ГЕРБ не просто не са първа политическа мощ, а са трети. В Благоевград ГЕРБ отпаднаха от балотажа. На 11 юли ще стане още по-ясно по какъв начин до момента Борисов е печелил избори – с пари, шантаж, измами, операции и пазаруване на гласове.
Това съобщи ръководителят на обединението " Изправи се! Мутри вън! " и лидер на листата в Благоевград Мая Манолова пред медии, оповестиха от пресцентъра на обединението.

" Не е заслужено и почтено някой да живее с 300 лева пенсия или с 600 лева заплата. Справедливо ли е да гледаш дете с 300 лева през втората година от майчинството? Не е заслужено. Имаме нашия проект за незабавна поддръжка за 3 милиарда лева 1 милиарда лева коства преизчисляването на пенсиите за половин година, до края на 2021 година Предвиждаме 1 милиарда лева за младите фамилии и децата и 1 милиарда лева за туризма, дребните компании и самоосигуряващите се лица, останали без поддръжка. Ще застанем на страната на народа, до всеки човек, всеки дребен бизнес ", добави Манолова.

" Страхът си отива и вярата се разсънва. Хората усещат, че смяната е необратима и на 11 юли ще пристигна Видовден. Ще има живот без рекет, без напън, без мутри. „ Изправи се! Мутри вън! “ дружно с Демократична България и „ ИТН “ ще излъчим държавно управление на почтените, на хората с опит и подготовка. Правителство, което да застане на страната на българските жители и не работи за приятелския кръг и олигарсите ", съобщи още тя.

" Ще изгоним „ калинките “, ще върнем престижа и достолепието в администрацията, ще си върнем държавността и престижа на Народното събрание и институциите. Контролните органи, които Борисов трансформира в бухалки да рекетират всеки, който е против властта би трябвало да бъдат разформировани и построени още веднъж ", безапелационна бе Манолова.

" В името на бъдещето би трябвало да установим ред, зависещ на справедливостта и закона. Върховенство на закона значи реформирана правосъдна система, която да не разреши в бъдеще друга власт да употребява прокуратурата и службите за сигурност като бухалка против българите ", сподели ръководителят на Движение 21 Татяна Дончева.
Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР