Благоевград. Днес с официални церемонии започнаха реконструкции на улици в

...
Благоевград. Днес с официални церемонии започнаха реконструкции на улици в
Коментари Харесай

Благоевград: Кметът Георги Икономов направи първите копки на обекти по проект Рехабилитация на улична мрежа в община Банско

Благоевград. Днес с публични церемонии започнаха реконструкции на улици в Банско и Добринище по Програма за развиване на селските региони на Държавна фирма " Земеделие ". Това оповестиха от пресцентъра на община Банско . Проектът включва улиците „ Цар Симеон ”, „ България ” и „ Глазне ” в Банско и ул. „ Георги Темелков ” в Добринище. Специален посетител на събитието бе Директора на Областна дирекция Държавен фонд „ Земеделие ” Благоевград, Светлана Сотирова, която прочете приветствен адрес от Васил Грудев - Изпълнителен шеф на Държавна фирма " Земеделие ". Тя означи, че днешното събитие е следващото доказателство за напредъка на българските общини в усвояването на средства по Програмата за развиване на селските региони и е мотив за задоволство от взаимната работа по плана, дело на община Банско и Държавна фирма " Земеделие ".
Преди да направи първата копка, кметът Георги Икономов благодари за отпуснатата безплатна финансова помощ и за сполучливото партньорство на двете институции, дало опция да се усъвършенства съществуващата инфраструктура и качеството на предлаганите услуги в източната част на Банско. По думите му, това начинание ще даде опция за по-добри условия за живот и по-лесен достъп до туристическата зона на Банско.
Веднага след първата копка в Банско, и в Добринище бе обещано началото на реконструкцията на една от най-важните улици в града, ул. „ Георги Темелков ”. Кметът Китан Галчев с неспокойствие благодари за оказаната опция да увеличи стандарта и удобството на жителите в града и даде обещание ремонтът да приключи в най-кратки периоди.

Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР