Благодаря на всички, които работиха толкова активно в кампанията при

...
Благодаря на всички, които работиха толкова активно в кампанията при
Коментари Харесай

Борисов: Постовете и привилегиите никога не са били важни за нас


Благодаря на всички, които работиха толкоз интензивно в акцията при едни сложни условия. Това съобщи министър председателят Бойко Борисов във видеопослание във "Фейсбук ".

"Искам да помоля за поддръжка, всички които са удовлетворени от работата ни – тротоари, улици, пречиствателни станции, автомагистрали, жп линии, театри, опери, детски градини и учебни заведения. Извиняваме се и молим за амнистия, в случай че някъде с "майсторлъка " си сме създали по този начин, че някой ремонт да не ви харесал доста. За сметка на това постоянно бързо сме поправяли по-късно ", сподели още министър председателят.

"Подкрепете ни – тимът на ГЕРБ е най-можещ, компетентен, квалифициран и най-доказан. Знайте, че сме си научили грешките и в идващите мандати на кметове няма да ги позволяваме ", добави Борисов.

Видеото беше съпроводено с думите:

"В последния ден от предизборната акция желая да благодаря на всички за труда и силата, които положихте в тази нелека конкуренция. Благодаря за заряда, с който работихте във всяко едно село, квартал и град. И този път ние от ГЕРБ бяхме измежду хората. Стиснахме ръцете им и чухме рецензиите им - персонално очи в очи.

"Поздравявам и сътрудниците от смесените райони, където се водеше най-тежката предизборна конкуренция. Благодаря Ви, че не отстъпихте от правилата и позициите си. Още един път ще кажа, че ГЕРБ ни има, с цел да вършим живота на хората по-добър.

Постовете и привилегиите в никакъв случай не са били значими за нас. Който не е работил в полза на жителите – разделяли сме се с него. И отсега нататък ще е по този начин! Винаги сме се учили от грешките, взехме си поука и от последните. Затова през днешния ден още веднъж заставаме пред Вас, с цел да желаяме вашата амнистия и поддръжка. Благодаря Ви! "
Източник: skandal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР