Благодаря на Патриарха, че намери време да ни благослови, същото

...
Благодаря на Патриарха, че намери време да ни благослови, същото
Коментари Харесай

Бойко Борисов в Бургас: Знам как да направим България водеща на Балканите

Благодаря на Патриарха, че откри време да ни благослови, същото направи и Вселенският патриарх. Това е, тъй като, както е казано в Библията, " без Господа нищо не може да се направи ". ГЕРБ постоянно е подкрепяла религията и празниците и на мюсюлманите, и на християните. ГЕРБ Е построила стотици църкви, манастири и джамии.

Това сподели водачът на ГЕРБ Бойко Борисов пред стотици симпатизанти на предизборна среща на партията в Бургас.

Не желая да натоварваме хората с несъразмерни упования. Убеден съм, че по-близките ми хора до мен, се питат за какво и ние не лъжем и не обещаваме. Асен Василев даде обещание надземно метро сред Казанлък и Стара Загора, Кирил Петков - 50 милиарда вложения. Те лъжат! И услужливите медии си траят, не разобличават тези неистини. И в случай че прибавим 4-те автомагистрали, 3-те моста, 5-те тунела, лъжата става цялостна.

Защо и кой направи по този начин да се страхувате вие, кой ви уплаши по този начин, - аз като пристигнах пред 2009 година, започнахме " Меден Рудник ", нямаше и Околовръстното за Созопол. Днес мълчите, дори ги и подкрепяте.

Снощи имаше митинг пред президентството, имаше над 500 души, само че нито една медия не го отрази. Срещу нас на митингите идваха 20 души на митинг, и идваха всички медии - е, какво докараха?

Над 3.6 милиарда сме вложили за филтриране на водата. В Шумен две станции дори направихме. А ту какво се случи за две години?

Вчера гледахте ли " Панорама " - в случай че сте, щяхте да сте доста разтревожени. Надявам се и американските сътрудници да са разтревожени по какъв начин Асен Василев приканва да се докарат първите самолети и тогава да се заплащат другите. А по какъв начин се опълчи против американските реактори? И Бойко Василев го гледа и мълчи, вместо да го пита за какво е купувал на 300 лева газа? От 33 лева при ГЕРБ, на 300 лева след нас - за какво бе, хора, кой по този начин ви уплаши да мълчите?

Защо давахте по 1 лева на всеки литър гориво да ви се краде от джоба?

" Промяната " просто си лъжат хората. И вие желаете да дадете на това да ви ръководи - ще ви вземат отново от газа, от тока, от всичко.

Преди 2 година като идвахме тук с Виктор Орбан, Дейвид Камерън, и гледахме граничните кораби и границите - имаше нула миграция. А какво стана в този момент? - взеха решение мигрантите от Европа да се връщат от местата, откъдето са влезнали. А през Бургас знаете ли какъв брой минават? Почва ли да ви стана ясно като сте изчегъртали мен и ГЕРБ, какво са ви донесли в този момент? Тепърва проблемите ще ги усещате, изключително тук на юг, сподели още Борисов.

Въобще не ви пропагандирам да гласувате - в случай че желаете да оцелеете, би трябвало да отидете сами да отидете да гласувате. Знам по какъв начин да създадем България водеща на Балканите, всички идваха да се учат от нас, сподели още водачът на ГЕРБ.

Когато няма пари в страната, е доста мъчно - кметове се оплакват, че две години нищо не се случва, а хората чакат ли, чакат. Този две годишен неприятен сън е с големи последствия за нас, непоправими с години наред. Българите не сме бъзлии, а по този начин ви натиснаха, а вие се уплашихте. За наслада оцеляхме, тъй като в този момент всички чакат на нас, и знаят, че единствено ние знаем по какъв начин, приключи Борисов.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР