Благодаря на патриарх Неофит, че намери време днес да ни

...
Благодаря на патриарх Неофит, че намери време днес да ни
Коментари Харесай

Борисов побесня заради топ водещ: Защо мълчите на Асен Василев, Рашков ли ви изплаши? Срам!

„ Благодаря на патриарх Неофит, че откри време през днешния ден да ни благослови и да пожелае триумф на целия ни народ, на всички вас и на партията. Същото направи и Вселенския патриарх, тъй като както е казано в Библията: „ Без Господ нищо не може да се направи “. Това съобщи водачът на ГЕРБ Бойко Борисов по време на предизборната си обиколка в Бургас.
„ ГЕРБ е построила и реставрирала стотици църкви, манастири и джамии. И за едните, и за другите, и за католиците в Раковски и на други места “, сподели още ръководителят на ГЕРБ.
„ Сутрин като събера хората в централата и ме питат за какво не лъжем и ние. Петков даде обещание 50 милиарда вложения. Те не могат да си показват 50 милиарда Това е съвсем целият бюджет на страната.
Те лъжат и услужливите медии траят. И като прибавим автомагистралите, мостовете и тунелите и застанем пред Бургас на неготовото, аз щях да седнал съм всеки ден там и да запитвам за какво не ми пускат пътя до Слънчев бряг. Не ми пляскайте, то е за позор “, ядоса се той.
„ Кой ви уплаши по този начин? Аз като пристигнах през 2009 година започнахме „ Меден рудник “. Нямаше околовръстни в Созопол. Тая яд, тъй като българите не сме страхливи “, уточни водачът на ГЕРБ.
„ Вчера гледахте ли „ Панорама “? Ако сте гледали, щяхте да сте разочаровани. Ако бях на мястото на американските ни сътрудници щях да се тормозя поради отрочетата си. Бойко Василев гледа Асен Василев и мълчи, вместо да му зададе въпрос.
Защо купуваше на 300 лева газа? Защо не направи конкурс. А? Що бе хора? Кой по този начин ви уплаши? Не бяхте такива. Ако е Бойко Рашков, позор за нас, в случай че тоя сатрап може да ви уплаши. В последна сметка арестува мен, а не вас “, разгневи се още Борисов във връзка грозната сцена, която се разигра в петъчното предаване на Българска национална телевизия.
Борисов попита за какво народът е разрешил „ Продължаваме промяната “ (ПП) да краде от джоба им по 1 лева на всеки литър нафта.
„ Ако някой е гледал Асен Василев по какъв начин се гушкаше с „ Възраждане “, да каже дали му е било прелестно. Както и на посолството, несъмнено.
Интересно ми е „ Демократична България “ (ДБ) по какъв начин ще реагират на сходни изявления. Изведнъж замълчаха. Добре, че беше Делян Добрев, с цел да каже, че нямат късмет, единствено с ГЕРБ, с цел да ги държим в верните коловози. Всичко останало е медийна машинация. Теоретично няма по какъв начин да работим “, изясни още водачът на ГЕРБ.
„ Всичко им е менте. Отишли в Русе на опера. Снимали най-отзад, написали „ цялостна зала “, а те хората са на зрелище. А вие желаете отново да ви ръководят.
Преди две години като идвахме тука с Орбан, Дейвид Камерън, гледахме границите, корабите, оградата – нула миграция, образец. И к’во стана в този момент? Взеха решение мигрантите по Европа да се връщат по местата, където са влезнали.
Почва ли да ви излиза наяве какво сте си донесли, когато изчегъртахте мен и ГЕРБ “, попита експремиерът.
„ Не ви пропагандирам да гласувате за нас. Ако желаете да оцелеем, вие сами би трябвало да гласувате. Знам по какъв начин да я изтеглим, да я създадем водеща на Балканите, тъй като такова беше България. 2 година не е неприятен сън, той е с големи последствия за всички нас. Непоправими даже. И тая яд, тъй като българите не сме бъзливи. А по този начин ви натиснаха, че вие се уплашихте. Явно не са измислили добре по какъв начин да го създадат, и оцеляхме “, съобщи той.
„ И в този момент всички чакат нас, тъй като единствено ние можем. Като „ Има по какъв начин “, тъй като 2 година не демонстрираха по какъв начин. Никой угодлив публицист не задава въпроса за какво се хвалят с стопанската система от Тодор Живков “, сподели още Борисов.
Той назова кандидат-депутатската листа „ прелестна “.
„ Имаме и доста четящи, риболовци, лекари, учители. Това, което сме дали обещание, отново ще го създадем. Няма къде да вървим. Ние не сме като Еконта – да си заминем за Испания да си живеем там. Помните ли един министър на превоза – пощите не работеха и не можаха да ви заплащат пенсиите. И с 200 се изнесе за Испания. Така ще ги търсите и тия. А ние ще сме тука “, уточни водачът на ГЕРБ.
„ За 6 милиарда сме изнесли продукция. Корнелия споделя: „ Един патрон не сме изнесли “. А сме изнесли за 6 милиарда И всичко през медиатори за дебели комисионни. Медиите имат възбрана да проверяват. А „ Лукойл “ какво направиха? Над 6 милиарда, ваши, са отишли при Путин. Това го написа, в случай че някоя медия инцидентно прочете. То си написа „ експорт към Русия “. Байдън и Трюдо споделят, че ще има нови чудовищни наказания за Русия “, напомни Борисов.
Източник: 7dnibulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР