Благодаря на министрите, че са дошли. За нас като група

...
Благодаря на министрите, че са дошли. За нас като група
Коментари Харесай

Бойко Борисов и Нинова в задочен спор за отговорността на служебното правителство

„ Благодаря на министрите, че са пристигнали. За нас като група информацията, която изнесе господин Демерджиев е шокираща “, съобщи от трибуната на Народното събрание водачът на ГЕРБ Бойко Борисов.

Той се обърна и към депутатите по отношение на отговорността на служебното държавно управление и тази на народните представители.

„ Уважаеми сътрудници през днешния ден можеше да има министри излъчени от този парламент. Днес ние би трябвало да носим отговорност за еврофондове, граници и всичко останало. Ние си тупаме парламентарно време ще изберем едни проформа комисии без ръководители и ще убием и днешния ден и ще се забележим чак другата сряда. Иначе с огромен самоувереност им задаваме

От преди месец сме в тази зала и би трябвало да седят други министри. Благодаря ви за възпитанието, какво ще им създадем, в случай че те не дойдат? Ще им желаяме оставката!? Разбирате ли глупостта на това, което вършим. Ако желаеме да се почитаме, да се вземем в ръце, да създадем държавно управление и да си носим отговорност, които да го създадат “, съобщи Борисов.

Лидерът на Българска социалистическа партия Корнелия Нинова се ядоса на думите на Борисов и изиска право на отговор.

„ Уважаеми господин Борисов, това, за което призовавате зависи само от вас, не прехвърляйте отговорността върху нас. Загубихте един месец в извъртане. Губите времето на страната. Само вие би трябвало да поемете тази отговорност и да действате ",  отговори на изявлението на Борисов водачът на Българска социалистическа партия Корнелия Нинова. 

 

 
Източник: tribune.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР