Благодаря на кмета на Бургас, на Мая Манолова, на Цацаров

...
Благодаря на кмета на Бургас, на Мая Манолова, на Цацаров
Коментари Харесай

Граничарят Николай Петков: Благодаря на бургаския кмет и на депутатите за подкрепата, сега сме по-спокойни

Благодаря на кмета на Бургас, на Мая Манолова, на Цацаров и всички бургаски депутати, които се сплотиха и застанаха зад нашата идея и търсят рационални решения, с цел да бъде прекъснато това правосъдно произвеждане! Това сподели пред камерата на Нова телевизия Николай Петков. 

Чувствам се по-спокоен и се надявам институциите да се задействат, с цел да завърши всичко, добави той, написа Флагман.бг.

„ Михаил Цонков и трима негови сътрудници бяха оправдани от всички правосъдни инстанции в България. Две експертизи потвърдиха, че изстрелът от револверът му е създаден, откакто оръжието се е оплело в рибарските мрежи при битката “, напомни водещият на „ Здравей, България “ Виктор Николаев.

„ Всички материали по това досъдебно произвеждане са завършени на българска

територия, а в този момент ще   би трябвало да ги връчим посредством Районен съд – Бургас на турската страна. Беше ни оказано подпомагане от Главна прокуратура. Благодаря на всички, които застанаха зад нас! “, сподели пък Николай Костов.

„ Получихме убеденост, че институциите застават зад нас и декларират предпочитание да ни оказват помощ. Не можахме да получим документите в цялостен размер поради дребното време “, добави Михаил Цонков.

Живко Петков пък показа, че към момента се тормози, тъй като нищо не е завършило. В България нещата се случват постепенно, сподели още той.

Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР