Благодаря на Иван Гарабитов, той ме върна към сцената и

...
Благодаря на Иван Гарабитов, той ме върна към сцената и
Коментари Харесай

Виртуозът Иво Папазов – Ибряма: Не можех да се движа, бях отчаян от живота, но лечителят Гарабитов ме спаси

Благодаря на Иван Гарабитов, той ме върна към сцената и музиката, споделя за медиите Иво Папазов-Ибряма. Тези думи на благодарност нямаше самообладание да изрече световноизвестният кларнетист – виртуоз и по време на гостуването си в студио на Българска национална телевизия. По време на 25-минутното предаване нееднократно Ибряма повтори, че заслужилият треньор по битка и естествен врач е човек, който оказва помощ на безусловно всички – на известни и незнайни хора.

Не ми се гледаше кларнета, усещах се доста изтощен, с неприятни мисли, обезверен от живота, не можех да се кача 2 стъпала, показа пред феновете 67-годишният музикант. Гарабитов пристигна у дома, накара ме да легна и с една машинка час и половина ми прави масаж на болните крайници и кръст.

И чудото стана – незабавно след лечението се изправих, слязох по стълбите да го изпратя и по-късно се качих назад до 3-ия етаж. Самичък! Без помощта на двамата ми сина, които наложително ме поддържат при вървене. Още първия ден Гарабитов ме подвигна на крайници! След това започнах и неговите вълшебни сиропи, кръвното непрекъснато ми играеше – в този момент е обикновено, жена ми Мария Карафезиева с тези сиропи понижи на половина хапчетата за диабет. А през април свирих 2 часа и половина прав на сцената на интернационален джаз фестивал в Германия, не сдържа насладата си от постигнатото наричаният от западната преса “крал на кларнета ”.

 Виртуозът Иво Папазов – Ибряма: Не можех да се движа, бях обезверен от живота, само че лечителят Гарабитов ме избави Иво Папазов – Ибряма не крие признателността си към лечителя Иван Гарабитов

Всъщност машинката, която го изправи на крайници е механично-магнитен резонатор, посредством който се прави матрично-ритъмна терапия, разясни в предаването Иван Гарабитов. Революционният немски уред, основан за унищожаване на атрофията на мускулите при космонавтите, взема решение бързо разнообразни проблеми на опорно-двигателния уред.

Водещата на токшоуто Тони Рапонска пък подготви и опита вълшебните съгласно Ибряма сиропи, с които той “живва ” – “Дар от Гарабитов ” и дървесен палмов сок. Те оказват помощ на тялото да изхвърли токсините, възстановяват кръвното и ускоряват имунитета и обмяната на веществата, дават сила и сили на организма. Те са тип течна храна, с които не изпитваш апетит, конкретизира Гарабитов. Страничното им деяние, откакто освободят тялото от отровите, е сваляне на килограми. Ибряма към този момент е с 12 кг по-лек, уточни Гарабитов. Водещата опитва и още един детайл от методиката на Гарабитов – апликатори за стъпалата, които работят като акупунктура за активиране и възобновяване на вътрешните органи на човешкото тяло.

“Кралят на кларнета ” стартира своето излекуване на 4 март тази година. Преди това 3 години е съвсем обездвижен. Ходи единствено, когато е поддържан от синовете си. Разстоянието, което изминава по този метод е от у дома до колата, оттова до сцената, с цел да свири седнал и назад у дома.

Не можех да се движа, нямах кураж да се движа, споделя Ибряма. Сега съм като момче, ходя си, веселя се на себе си, че вървя самичък. Аз кръстих Гарабитов професор, той ме съживи! На 4 март ми сподели: До понеделник, 18 март, ще си здрав. И по този начин стана. На 18 март свирих на крайници на рождения ден на кмета на Калофер Румен Стоянов. Няма такива лекари като природолечителя Гарабитов, заключава признателно Иво Папазов.

Източник: skafeto.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР