Благодаря на българската публика - уникални сте! Тази аркада за

...
Благодаря на българската публика - уникални сте! Тази аркада за
Коментари Харесай

Кобрата: Такова нещо не ми се е случвало през целия ми живот

" Благодаря на българската аудитория - неповторими сте! Тази аркада за мен не беше огромен проблем, тъй като бях чудесно квалифициран. Кръвта просто ме прави по-гладен. Доказах, че просто няма какво да ме спре. Мога да реализира всичко ", бяха първите думи на Кубрат Пулев след драмата в Коста Меса.
Кървав трилър и победа с нокаут за Кубрат Пулев (ВИДЕО) Въпреки тежката аркада, Кобрата смъкна Богдан Дину в 7-ия рунд
" Важното е, че преодолях тази аркада, която се получи, тъй като това е бокс. За моя наслада, кътменът в ъгъла съумя да затвори аркадата и си свърши съвършено работата. Трябваше да проявя твърдост и да проведа моята игра, дори да го потисна още повече.

Закономерно го нокаутирах. Такова нещо в никакъв случай през живота ми не ми се беше случвало. Понякога, това, което се пробва да ни събори, в действителност ни прави по-силно ", добави Кобрата, който нокаутира Богдан Дину в седмия рунд, а от четвъртия игра с чудовищна аркада.

" Благодаря на тези, които бяха с мен. Благодаря на хората, които бяха в залата, благодаря безпределно и на тези, които бяха с мен пред тв приемниците в този сложен час за българите. Благодаря на всеки един, който е бил с мен през днешния ден, без значение дали го познавам, или не. Но желая да благодаря и на тези, които не са желали да победя. Те също ме направиха по-силен ", приключи Пулев.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР