Благодарността е неделима част от щастието и пълноценния живот. Именно

...
Благодарността е неделима част от щастието и пълноценния живот. Именно
Коментари Харесай

Трогателна кампания на Народния театър за хората на първа линия

Благодарността е неделима част от щастието и пълноценния живот. Именно тя съхранява човещината във времена на тествания и ограничения, с каквито се сблъсквахме през цялата 2020. Ето защо  започва акцията „ ТЕАТЪРЪТ Въдворяване и изселване (отделение в МВР-ДС) АПЛОДИРА “, с която да изрази признателност към всички, положили старания да запазят живота, културата и положителното във време на пандемия – медици, чиновници на първа линия, актьори, граждани…

Красивият жест ще отнеме единствено няколко секунди – нужно е да оставите коментар под

" Всеки един от вас може да благодари персонално – на доктор, на доброволец, на сътрудник, на другар, на чиновник, на институция, като напише името му в коментар “, гласи апелът. „ Ние ще публикуваме имената на своя уебсайт. Молим ви да се въздържате от политически или други, несъотносими към тематиката мнения - това е акция, в която приветстваме спасителите на живота във всичките им проявления. “

Не е нужно да пишете детайлности за какво благодарите – „ дано просто благодарим и предадем нататък. Вярваме, че крайният резултат на признателност ще е впечатляващ “, приканват още от театъра.

На 23 декември на Голяма сцена ще се състои благотворителния концерт " Част от сбирка ", а входът ще е с предложения. За да се избегне скупчването на хора, всеки може да се снабди с покана от касите на театъра до привършване на количествата. По време на спектакъла, режисиран от Иван Юруков, трупата ще насочи обръщение към всички на първа линия и към цялото общество да продължим да бъдем дружно в днешните сложни времена.

„ Ще се отблагодари на своята аудитория, ще окуражи всички неуморни медици в борбата с, ще се поклони на всеки виновен българин, който в огромното тестване мисли за опазването на другите към себе си – все едно дали на работното място, в театралната зала, в публичния превоз, в магазина, на улицата... “, гласи известието на театъра.

И с цел да съблюдава личния си образец, театърът благодари на на всички свои сътрудници през сезона и на медиците от Университетски медицински комплекс " Софиямед " – УМБАЛ и ДКЦ, които се грижат за тестванията за Covid-19 на артистите. Като жест на признателност и във връзка със 170-годишнина от рождението на Иван Вазов, театърът ще подари книги, обезпечени от издателствата „ Захарий Стоянов “ и " Кибеа ".

„ Театърът като място, в което съпреживяваме духовното и намираме мощ в изконните полезности, съхранили ни като Човеци, може да употребява своя театрален Глас, с цел да ни накара да бъдем още по-заедно и още по-съпричастни в тези сложни времена. Народният спектакъл „ Иван Вазов “ ви кани на празничния театър,  тъй като желае дружно да си напомним, че изкуството е обич и стожер на духа, озарение и смисъл и в най-страшните мигове, и в най-дълбокото отчаяние, и в най-тъмния боязън! ", каза шефът на Народния спектакъл Мариус Донкин.

„ Народният спектакъл „ Иван Вазов “ приветства и своята аудитория, тъй като има вяра, че зад маските носим открити и одухотворени лица, че сърцата ни са отворени един за различен, с цел да спасим живота! Това е нашият метод да кажем голямо „ Благодаря “ на спасителите на животи и имаме намерение тази акция да продължи “. Предайте благодарността нататък!

 
Източник: momichetata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР