Благодарение на Netflix имаме възможност да гледаме оригинални продукции от

...
Благодарение на Netflix имаме възможност да гледаме оригинални продукции от
Коментари Харесай

Troll - филмът, чието продължение всички очакват

Благодарение на Netflix имаме опция да гледаме истински продукции от най-различни страни. Именно по този начин се родиха шлагери като испанския Money Heist и корейския Squid Game. И въпреки всичко най-стриймваната неанглоезична продукция на платформата е друга.
 Squid Game, риалити шоуто по хитовия сериал на Netflix и обвиняванията на участници за изискванията в него
Пострадаха ли хора в риалитито по Squid Game

Какво споделят участници

Това е Troll - норвежки филм, чиято премиера беше през 2022 година и за първите си 91 дни в платформата беше пуснат 103 милиона пъти. Той оглави и класациите за най-гледаните филми в Netflix в Съединени американски щати, Англия и родната си Норвегия.

Филмът се базира на скандинавската митология и залага на известен облик от нея - троловете. Мощна детонация в планина в Норвегия разсънва великански античен трол, който стартира да тормози района, а безстрашна палеонтоложка се пробва да го спре.

Очевидно светът продължава да гледа приказки и ползата към Troll е огромен, тъй като Netflix към този момент са поръчали продължение на основателите му - режисьорът Роар Утанг ( " Лара Крофт " от 2018 г.), който е и сценарист дружно с Еспен Аукан.

" Да направя Troll е сбъдната фантазия, а отзвукът, който нашият норвежки филм получи по света, необикновен ", споделя Утанг пред Deadline. Докато чакаме продължението, ще използваме да наваксаме и гледаме Troll.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР