Благодарение на кампанията „Българската Коледа възможност за лечение получава и

...
Благодарение на кампанията „Българската Коледа възможност за лечение получава и
Коментари Харесай

Българската Коледа помага за лечението на 10-годишния Александър от Пловдив

Благодарение на акцията „ Българската Коледа " опция за лекуване получава и 10-годишният Александър от Пловдив. Момчето, което е със Синдром на Даун, има потребност от непрекъсната терапия с логопед, с цел да почне да приказва.

Борбата за развиването на Александър стартира от самото му раждане. Първите му срещи с логопед са, когато е единствено на девет месеца. От две години лекуването на момчето е подкрепено от „ Българската Коледа ".

" Няма почивка, няма делник, няма празник, общо взето сме си два пъти в седмицата на логопед. Сега приготвям документите за третото ни кандидатстване към „ Българската Коледа ", това е едно много огромно облекчение за фамилията ни, чисто финансова помощ ", сподели Весела Димитрова - майка на Александър.

Александър посещава всеобщо учебно заведение, където се образова по самостоятелна стратегия. С наслаждение върви и в логопедичния кабинет.

Продължаването на лечението е от значително значение, с цел да стартира Алекс да се показва свободно.

А Александър бележи триумфи и в плуването, с което се занимава от шест години. Гордостта на момчето са двата медала, които е спечелил още на първото си съревнование.
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР