“Благодарение на БСП, в това правителство бяха постигнати много социални

...
“Благодарение на БСП, в това правителство бяха постигнати много социални
Коментари Харесай

Ирена Анастасова, БСП: Политиката по доходите е наш първи приоритет


“Благодарение на Българска социалистическа партия, в това държавно управление бяха реализирани доста обществени придобивки както за младите фамилии и децата, по този начин и за възрастните хора. ” Това съобщи лидерът на листата на “БСП за България ” в Монтана Ирена Анастасова в избирателен спор по bTV.
“В нашата стратегия е записано от идната година минималната работна заплата да се усили на 850 лева ”, сподели тя, наблягайки, че за Българска социалистическа партия приходите на хората постоянно са били първи приоритет. “Затова считаме, че една от най-спешните ограничения, която би трябвало да се наложи, е мораториум върху цената на тока, водата и газа, както и обществените ограничения да бъдат продължени ”, добави социалистката.
“Да гледаш към Русия или да гледаш към Европа не е нито обратно, нито напред. Което и да е българско ръководство, в случай че пази българския народен интерес, ще гледа на всички места ”, безапелационна бе Ирена Анастасова, припомняйки, че левицата първа настояваше да се възобновят неотложно диалозите с “Газпром ” и която сподели, че не може България да допусне утежняване на връзките с Русия след изгонването на 70-те съветски дипломати. 
“Българската социалистическа партия, преди да е социалистическа и преди да е партия, е българска и ние в годините обратно сме потвърдили, че най-важният за нас е българският народен интерес. В случая ние имаме потребност от евтини и сигурни доставки на газ. Това можеше да се случи при договаряния с “Газпром ”, а можеше и да не се случи, само че тези договаряния не се състояха. Така че ние сме за това да се беседва с всички сътрудници, без да се изключва “Газпром ”, и да се подобрят връзките с Русия. България и ние като партия сме потвърдили принадлежността си към Европейски Съюз и НАТО, само че това не значи, че би трябвало да утежняваме връзките си с Русия ”, разяснява претендентът за депутат.
“Смятам, че всеки човек и всяка партия би трябвало да бъдат преценявани не по това, което приказва, а по това, което прави. За тези 6 месеца в ръководството Българска социалистическа партия извърши голяма част от своите обещания в обществената сфера. Нашата грижа постоянно са били хората. Със самочувствие за добре свършена работа в обществената сфера отиваме към тези избори. Разчитаме на младежите, на възрастните хора, тези, на които помогнахме, да ни поддържат с №28 в бюлетината ”, сподели в умозаключение Ирена Анастасова.

 
style= " margin: 1rem; background-image: initial; background-position: initial; background-size: initial; background-repeat: initial; background-attachment: initial; background-origin: initial; background-clip: initial; " >

 
  class= " MsoNormal " >
  class= " MsoNormal " >

 
 >
Източник: duma.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР