Благо Георгиев показа, че за него мястото няма значение. Очевидно

...
Благо Георгиев показа, че за него мястото няма значение. Очевидно
Коментари Харесай

Благо се забавлява с Мария там, където бяха с Поли всяка вечер

Благо Георгиев сподели, че за него мястото няма значение. Очевидно идният бракоразвод с Полина по никакъв начин не го натъжава.

В обичания си ресторант, в който отпразнува последния си рожден ден в компанията на към момента настоящата си жена Полина, преди вечер някогашният футболист бе неразлъчен с карловката Мария. Русокосата сексбомба даже се раздаде на дансинга на заведението в центъра на София и не не помни да се тагне в инстаграм, с цел да натрие носа на Поли. Качи и няколко фотоси от " Сървайвър ", който за нея като участник завърши, където ясно се вижда дългата и буйна прегръдка с Георгиев.
                             

Обрейкова е тъкмо 20 години по-млада от 41-годишния някогашен футболист и единствено толкоз зелена и наивна мацка би могла да се върже на приказките на Джизъса, разясняват фенове. Мимето не блесна с особена просветеност по време на играта и се остави да бъде излъгана и изгонена, без да употребява имунитета, който ѝ даваше скритият кумир. 

                             

Разводът на многоженеца с Полина би трябвало да е реалност след месец, макар че и двамата подписаха документите без драми. Брюнетката кри до последно, че просто е била изритана от Георгиев, само че държанието на Мария и Благо в играта и отвън нея ясно демонстрира, че тя е станала непотребната в триъгълника. Колко ще издържи връзката на карловката с Джизъса никой не може да предскаже, като се знае, че той хуква след всяка нова красавица.

 
Източник: woman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР