Благо Джизъса изрева пред bTV, че към момента е на

...
Благо Джизъса изрева пред bTV, че към момента е на
Коментари Харесай

Благо Джизъса шокира! С това признание

Благо Джизъса изрева пред bTV, че все още е на изсъхнало. Победителят в Сървайвър е прясно разведен. Това обаче не го е обезсърчило и разкрива, че сега е в развой на търсене на момиче, само че има и едно изискване – да е без корекции.

Твърди, че обича естествената хубост и в случай че още веднъж някоя дама успее да плени сърцето му, то тя не би трябвало да е лягала под скалпела на естетичната хирургия. Странното е, че до момента не е показвал, че си пада по мадами без корекции поради предходните му връзки, явно е получил ново божество.
-->
Макар да има доста да споделя за дамите, с които е бил, твърди, че ще резервира безмълвие, с цел да резервира достойнството му. Да не пропущаме и обстоятелството, че няколко от тях са майки на децата му. Убеден е, че няма да срещне в нощните заведения търсеното от него момиче.

Твърди, че го боли, че към момента не е съумял да построи устойчиво и сплотено семейство, каквото родителите му са го учили.

За изненада на всички показа, че в свободното си време обожава да послужвам Вивалди, Бетовен и Моцарт, само че естествено слуша чалга на всяко излизане. Накрая заключава, че без религия не си човек, написа Лупа.бг..
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР