Благо Джизъса е всичко друго, но не и... Джизъс. Истината

...
Благо Джизъса е всичко друго, но не и... Джизъс. Истината
Коментари Харесай

Биляна Лазарова избухна срещу Благо Джизъса: "Той е един безбожник"

Благо Джизъса е всичко друго, само че не и... Джизъс. Истината е, че един набожен човек не би подлагал на критика собствен брат, само че Джизъса претендира, че е религиозен и набожен в Божиите заповеди. Е, очевидно ги работи изборно и спрамо настроението и други неща. 

Очевидно е, че Биляна Лазарова е на сходно мнение, тъй като инфлуенсърката намерено начере " атеист " някогашната футболна звезда. " Не желая да употребявам имена, да не наскърбявам сътрудници от шоубизнеса, само че ще загатна едно име. Това е Благо Джизъса. Не е инцидентно, че има прякора " Джизъса ", тъй като е доста религиозен. Защото го имаме Господ татуиран. Навсякъде цитати от Библията, кръстове и така нататък Добре, само че с нещата, които той прави, с правилата му на живот, с метода му към живота като цяло... аз не мога да го дефинира като нищо друго, с изключение на като един атеист ", отсече хубавицата в подкаста Clout Field.

Виж още: Секси кума: Биляна Йотовска впечатли всички с елегантна визия

Който е непогрешим, първи да хвърли камъка, са споделили хората. Биляна Лазарова обаче е безапелационна, че Джизъса би трябвало да си смени прякора, тъй като този не дава отговор на действителността.

Припомняме, че Благой Георгиев смени дамата за следващ път, ожени се за нея и чака бебе №5 от нея. Надяваме се, че тази ще му е последната поредна същинска обич, а Джизъса да е разкрил в действителност дамата с основно Ж. Съмняваме се, само че времето ще покаже.

Виж още: Известни поставят рога на известни! Или най-емблематичните изневери в родния шоубизнес 

Изображение: https://www.instagram.com/b_lyanish/ 

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР