БК Берое ще си партнира през настоящия сезон с националната

...
БК Берое ще си партнира през настоящия сезон с националната
Коментари Харесай

Берое стартира онлайн продажба на билети

БК Берое ще си партнира през сегашния сезон с националната платформа URBO при продажбата на билети и сезонни карти за мачовете на тима. Стъпката, която старозагорският баскетболен клуб прави, е в облекчение и за улеснение за почитателите на тима. Чрез партньорството си с online платформата Берое ще започва процеса по предварителна продажба на билети и карти. Процесът ще се случва посредством интернет платформата , в която се оферират редица други събития и услуги.

През новия сезон многочислените почитатели на Берое още веднъж ще имат опция да си купят сезонни карти, посредством които ще употребяват огромно понижение при посещаване на всички домашен мачовете на тима. Притежателите на карти ще могат да посещават и дуелите на втория тим на Берое, който е част от баскетболната „ А “ група. Новото при сезонните карти е, че те ще бъдат напълно електронни и ще бъдат налични за закупуване през платформата URBO! 60лв. е цената на една карта за Сезон 2020/2021.



Берое вкарва предварителна онлайн продажба на билети. Цената на билета за мачовете на тима в за всички последователи ще бъде 5лв.. Билети ще могат да бъдат закупени и на касите на спортна зала „ Стара Загора “. Тяхната цена през сезоза ще бъде 8лв..

Онлайн билетите за идния дуел с Левски Лукойл на 18 октовмри, неделя, към този момент могат да бъдат закупени на посочения линк:

Заплащането става извънредно елементарно и бързо. Платформата предлага два метода. Първият е закупуване на електронния билет като посетител. За задачата е нужно само да въведете електронната си поща(email). Втората алтернатива е да създадете собствен профил в URBO. Предимството тук е, че билетите ви се съхраняват напълно комфортно в самия профил!

Самото възнаграждение на билета става чрез банкова карта. Тя може да бъде кредитна или дебитна! След като сте избрали колко билети желаете да купите, въвеждате данните на своята карта и по този начин заплащането е изпълнено. След това на посочената от вас е-поща или в профила ви в URBO, в случай че сте записали подобен, ще получите вашите билети.

Всички доходи от билети и карти ще отидат за развиване децата в школата на клуба.

Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР