Бизнесмени от цялата страна, кметове и депутати, приятели и колеги

...
Бизнесмени от цялата страна, кметове и депутати, приятели и колеги
Коментари Харесай

Купон с 200 гости! На ухото на кой известен бизнесмен пя Валя Балканска

Бизнесмени от цялата страна, кметове и депутати, другари и сътрудници се събраха на 50-ия празник на известния благоевградски предприемач, Димитър Кръстев, притежател на компания " Дани Н ".

Над 200 другари, близки, родственици, бизнес партньоори от цялата страна, кметове, депутати се събраха в паметния ресторант на " Хотел парк-Бачиново ", с цел да засвидетелстват уважението си към юбиляря и станат очевидци на необикновен музикален театър, открит от Валя Балканска и нейните гайдари, видя Struma.com.
-->
Известната космична певица бе подарък на от неговия непосредствен другар от Симитли - Талайката, пристигнал особено от Испания, с цел да уважи празника на Митко. Депутатът Стефан Апостолов и брачната половинка му Весела, кметът на Симитли Апостол Апостолов и брачната половинка му Мария, известни благоевградски предприемачи, бяха измежду околните другари на рожденика, които останаха на купона до дребните часове на нощта, с цел да се насладят на осъществяванията на Балканска, Тони Дачева и гласовитата Емилия, която заби гвоздея на програмата. Неуморен беше и оркестърът на заведението, който не спря да радостни гостите.

Десетилетия труд, триумфи и несгоди, през които е минал бизнеса на рожденика, споделя с любов брачната половинка му, която бе същински щастлива да посреща многото другари на фамилния празник.

До татко си неразделно бяха и двете му деца. Митко съумя да накара присъстващите да не помнят дразнещия звук на ежедневните проблеми и да ги придвижи на място, където да бъдат надалеч от тях най-малко за часовете, в които продължи купонът, съобщи още Struma. com.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР