Бизнесменът Васил Божков показа откупения артефакт, за който твърди, че

...
Бизнесменът Васил Божков показа откупения артефакт, за който твърди, че
Коментари Харесай

Божков показа иззет от прокуратурата артефакт и обяви: Връщам се в България след 11 юли

Бизнесменът Васил Божков сподели изплатения артефакт, за който твърди, че е конфискуван от прокуратурата.

Артефактът е бронзова хидрия, датирана от IV век преди Христа, като предприемачът се е сдобил с нея през 2008 година, излиза наяве от изложен на брифинга документ.
 Само Божков не се отхвърля от Пеевски Само Божков не се отхвърля от Пеевски
Ирена Кръстева няма нищо общо със сина си Делян Пеевски, Движение за права и свободи - също, по думите на партийния водач. Само Божков не се отхвърля от него -...

Божков разкри, че е завел каузи против България поради отнетата му сбирка. На въпрос на Актуално има ли какво друго да направи, с цел да опази културното завещание с изключение на заведените каузи, той съобщи, че не се сеща за подобен.

" Културното завещание беше разграбено в нарушаване на три закона. В страна, в която законите не се съблюдават, нищо не може да бъде предпазено. Това се отнася и за жителите. Утре някой идва, харесва ви къщата и ви я взема. Това би трябвало да се промени.

На другият ни въпрос дали чака сегашните избори да са по-честни, Божков отговори утвърдително. " Макар че опциите на ГЕРБ не са за подценяване. Те към момента управляват доста неща, имат големи финансови запаси и отново се пробват да създадат изборите нечестни - сплашват хората, купуват гласове и така нататък, регистрира той.
 Върховен административен съд: Черният лист по закона Магнитски не работи, до момента в който се апелира Върховен административен съд: Черният лист по закона Магнитски не работи, до момента в който се апелира
Обжалването на решението на служебния кабинет за черния лист с компании и физически лица по закона " Магнитски " автоматизирано стопира изпълне...

Попитан ще се върне ли в България той разгласи: " След 11 юли ме очаквайте ".

Той разгласи, че глобите по закона " Магнитски " не му се отразяват по никакъв метод. " При мен беше блокирано и замразено всичко още от прокуратурата, от Национална агенция за приходите, КПКОНПИ и кой ли още не. "

Намиращият се в Дубай предприемач бе запитан дали знае какво се случва понастоящем в " Левски ", дали като някогашен заемодател би си желал назад парите вложени в клуба и какво мисли за аферата с Джоузеф Диксън.

" Значи, първо, парите от Левски няма да ги желая в никакъв случай, това го декларирам за стотен път ", оповести той. А какво мисли за проблема " Диксън ".
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР