Бизнесменът Константин Будев, когото тв водещата Гала заряза позорно след

...
Бизнесменът Константин Будев, когото тв водещата Гала заряза позорно след
Коментари Харесай

Бившият на Гала се къпе в милиони, а водещата издържа Стефан

Бизнесменът Константин Будев, който тв водещата Гала заряза позорно след банкрута, който го остави без пукната пара, през днешния ден още веднъж е милионер. 12 години откакто се оказа на дъното - изцяло опустошен, зарязан от брачната половинка си и оставен да се оправя самичък без 5 стотинки в джоба, той възкръсна като феникс, написа клюкарското издание "Уикенд ".

В момента Будев си е стъпил на краката и отново тъне в благоденствие. Бившият брачен партньор на Гала през днешния ден живеел под един покрив с третата си жена в първокласно имение с панорама към планината Витоша. Къщата е над 1000 квадрата, разполага с открит плувен басейн с олимпийски размери, ъгъл за барбекю, просторна градина и фитнес зала навън.

В същото време Гала била принудена да изплаща голям жилищен заем, тъй като актуалният ѝ мъж Стефан не вадел кой знае какви пари от бизнеса си за произвеждане на мед и присъединяване си като ко-водещ в нейното предаване.

В момента, в който клетият предприемач банкрутира, стана незанимателен за водещата и тя даже го упрекна в душевен тормоз. „ Той успяваше да ми вмени възприятие за виновност, прелестно го правеше и до неотдавна. Натякваше ми, че му предизвиквам това, че ще нараня доста хора, че детето не може да понесе раздялата ни”, жалвала се е водещата. Малко преди да се раздели с него поради сериозните финансови усложнения, в които изцеденият предприемач изпаднал, на Гала й се наложило да продаде първокласната си къща в полите на Витоша и двамата да се настанят в надалеч по-скромен апартамент.

В един миг тв водещата изкара на бял свят кирливите ризи на колегата си. Според откровенията на Гала, й писнало да е глава на фамилията. Косьо я дразнел с всичко, само че най-много с разхвърляността си — след баня, да вземем за пример, той в никакъв случай не си прибирал хавлията си. „ Няма и никакво отношение към точността. Закъснява за срещи с 1 час и като пристигна, се държи по този начин, като че ли нищо не се е случило. А аз разцепвам секундата. Беше ми доста мъчно по време на брака ни — аз бях главата на семейството”, изповядала се е водещата.

Сега предприемачът работел по най-големия съветски туристически капиталов план у нас — Санаторно-оздравителния комплекс „ Камчия”. Той ръководи милиони евро на руснаци, а измежду партньорките му в бизнеса е именитата шефка на Комсомола Станка Шопова.

Въпреки бизнес нюха си, той два пъти банкрутирал, а при всеки финансов колапс губел десетки другари. Първата рецесия в бизнеса Косьо претърпял през 1994-5 година Банките почнали да банкрутират и повлекли и него. Заминали над 700 000 $, които имал на влог в една от огромните банки. И другата му сметка с Щатски долар 82 000 била стопена, а за похлупак сътрудници от чужбина усетили какво става в България и не му доставили авансово платена стока за близо половин милион. Така за няколко дни мъжа на Гала бил изцяло опустошен.

След това Будев почнал да работи с откривателя на нанодиамантите, които лекуват рак, проф. Ставри Ставрев. Малшанс обаче провалил производството на лекарство срещу рак у нас. Будев и проф. Ставрев имали утвърждението на премиера Бойко Борисов за производството му. Определили си и среща със здравния и финансовия министър, с цел да договорят детайлностите. За неприятен шанс обаче след месец в здравото министерство имало рокада и министърът бил сменен с различен. По същото време фармацевтични компании подели гневна акция против проф. Ставрев и всичко пропаднало. Били упрекнати надали не за мошеници, което доста огорчило и учения, и предприемача.

Покрай телевизионните изяви на Гала Будев се опитал да пробие и в малкия екран. Заради бившето момиче на шанса в „ Шоу Невада” Косьо направил предаванията „ Топ модел Зодиак” и „ Телевизионно казино”. Промяна в управлението на Българска национална телевизия прецакала и тези планове на Будев. Тогавашният началник Хачо Бояджиев бил сменен с нов шеф, който мигновено свалил предаванията на Косьо от ефир и пуснал рубрики на свои хора.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР