Бизнесменът Иван Папазов официално се кандидатира за кмет на община

...
Бизнесменът Иван Папазов официално се кандидатира за кмет на община
Коментари Харесай

Иван Папазов се кандидатира за кмет на община Пазарджик

Бизнесменът Иван Папазов публично се кандидатира за кмет на община Пазарджик. Той бе подсилен от управлението на ПК „ ЕКОГЛАСНОСТ “, както и от Съюза на тракийските сдружения – също съдружен сътрудник, Съюза на офицерите и сержантите от запаса и Съюза на пенсионерите.

Иван Папазов даде обещание транспарантно и намерено ръководство в името на град Пазарджик и неговите жители:

Наплив от искащи имаше и в първите часове, изненадващо и за изборната администрация

„ Дълги години като предприемач не съм взимал интензивно присъединяване в политическите процеси както на национално, по този начин и на локално равнище, само че постоянно съм подпомагал община Пазарджик във всичките ѝ инициативи ", посочи Папазов.

" Като претендент за кмет ще работя при необятно отворени порти на Общината за проблемите, концепциите и предложенията на съгражданите ни. Ще ръководя общината съгласно нормите на закона. Той ще е идентичен за всички жители, без значение от техния учебен ценз, имотното им положение, етническата или партийната им принадлежност. Единствената врата, която ще затворя, е тази пред ходатайствата, подкупите и нечистите намерения ", съобщи Иван Папазов.

От парламентарните партии документи подадоха единствено от „ Възраждане “

" В момента се изготвя и стратегия от експерти във всяка една сфера и ще се погрижим тя да доближи до всички хора. Моята идея е да върнем ръководството на жителите. Това е „ Кауза за Пазарджик “, съобщи още той.

Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР