Бизнесменът Георги Гергов е дарил 300 000 лева, с която

...
Бизнесменът Георги Гергов е дарил 300 000 лева, с която
Коментари Харесай

Бизнесменът Георги Гергов с огромен жест в битката с COVID-19

Бизнесменът Георги Гергов е дарил 300 000 лв., с която да се построи новата лаборатория за ковид в Пловдив. Това съобщи кметът Здравко Димитров на брифинга в Общината.

Освен огромната парична сума, Гергов ще финансира и покупката на 1000 защитни шлема за потребностите на Пловдив, както и още 10 000 на Националния спешен щаб. Две покои на Панаира пък ще бъдат направени в полеви лечебни заведения, при потребност дружно с изхранване.

„ В тези моменти се схващат кои са същинските и хора и българи. Това ще остане за бъдещето и след ковид. Искам да благодаря и от името на премиера на господин Гергов за дарението”, сподели кметът Здравко Димитров. Той изчете и лист с редица компании, които са дали дарения – маски, средства, дезинфектанти и храни.

„ Благодарен съм за този лист, на хора котио са дарили. Трябва да се сплотяваме и да бъдем единни. Това не е сън, и не можем да кажем това не ни интересува. Трябва да се организираме като жители, от нас зависи дали ще имаме дребни или огромни вредите. Зависи и от докторите, само че и от всеки един от нас”, сподели Георги Гергов.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР