Бизнесменът Атанас Червенков - Райфъла е поръчал нов палеж, макар

...
Бизнесменът Атанас Червенков - Райфъла е поръчал нов палеж, макар
Коментари Харесай

Пловдивският бизнесмен Райфъла поръчал нов палеж от затвора!

Бизнесменът Атанас Червенков - Райфъла е поръчал нов палеж, въпреки че сега е в пандиза. Този път е трябвало да бъде запалена колата на очевидец по делото против него, което ще се гледа през днешния ден в Пловдивския апелативен съд.

От Окръжна прокуратура – Пловдив оповестиха, че Атанас Червенков е притеглен към наказателна отговорност за това, че в интервала от месец юни до месец септември 2017 година в Пловдив се е позготвял за запалване на имущество със забележителна стойност - кола за спешна помощ марка „ Мерцедес Спринтер 313 “, благосъстоятелност на трето лице, посредством намиране на двама съучастници, преди да е почнало неговото осъществяване. Разследването по досъдебното произвеждане продължава.

На първа инстанция Окръжният съд осъди Райфъла на 11 години затвор, тъй като е поръчал да бъдат запалени няколко от фамилните коли на някогашния народен представител от ГЕРБ Антоний Йорданов и да бъде погубен неговият съперник в здравния бизнес Аргир Гяуров.

Райфъла и съучастниците му апелират присъдите си.

Ден преди делото за заплашване е трябвало да пламне колата на един от хората, които ще бъдат разпитвани. Палежът е трябвало да бъде сбъднат от двама души, които през вчерашния ден сутринта бяха арестувани при зрелищнаакция на Сточна гара.

Източник: bnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР