Бизнесмен от Санкт Петербург се събуди до мъртвата си съпруга

...
Бизнесмен от Санкт Петербург се събуди до мъртвата си съпруга
Коментари Харесай

Бизнесмен се събуди до мъртвата си съпруга в хотелска стая, откри зловеща бележка

Бизнесмен от Санкт Петербург се разсъни до мъртвата си брачна половинка в хотелска стая в Москва, а наоколо откри мистериозна записка. 39-годишният общоприет шеф на архитектурна компания Андрей С. дошъл в съветската столица за няколко дни с 35-годишната си жена, когато животът му се трансформирал във кино трилър.

Сутринта на 1 юли мъжът се събудил и с смут открил, че жена му Дина лежи мъртва на пода. Наблизо забелязал странна записка, само че по този начин и не съумял да си спомни кой може да е създателят й. Вместо автограф, създателят й бил написал телефонен номер.

„ Не съумях да ви събудя, благодаря за вечерта “, гласял текстът на бележката.

По тялото на жертвата не са открити следи от принуждение. Точната причина за кончината ѝ ще бъде открита след аутопсия.

Бизнесменът е приет в болница със подозрения за отравяне с опиат и нервна рецесия. Известно е, че дамата, която е майка на две дребни момиченца, е била здрава и не е страдала от хронични болести.

Представители на хотела, в който се е разиграла нещастието, отхвърлят коментар по случая. Пристигналите на мястото служители на реда са прегледали записи от камерите, на които се вижда по какъв начин незнаен мъж влиза в стаята на съпрузите дружно с тях и излиза самичък пет часа по-късно, оповестява " Струма ".

От изявления на жертвата в Интернет излиза наяве, че със брачна половинка си е пътувала много постоянно както в страната, по този начин и в чужбина.

Роднина на предприемача сподели, че Дина може да е била убита от бизнес съперници. „ Отровили са се с нещо. Или са били отровени. Диночка умря, а нашият Андрюша е в реанимация, в тежко положение ", описа той.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР