Бизнесът няма намерение да плаща, на когото и да е

...
Бизнесът няма намерение да плаща, на когото и да е
Коментари Харесай

Ричард Алибегов се озъби: Заведенията няма да плащат тестовете за К-19 на клиентите

Бизнесът няма желание да заплаща, на който и да е тестванията, с цел да се посещават заведения та. Това разяснява ръководителят на Българска асоциация на заведения та Ричард Алибегов пред по мотив мненията на здравните управляващи, че може да отворят напълно заведения та, само че в случай че сами поемат тестванията за клиентите си.

Или минаваме на европейски модел - 60% имунизация и правила за сектора, или, както напомни Алибегов, да бъдат признати предложенията им да се работи с 6 типа проби, бърз тест, напълно стихотворец от страната, или тест за антитела, за хора боледували, които не са се записали, да могат да вървят където си желаят. По думите му - здравните управляващи се дърпат, само че това е тяхното изискване.

" Но това е цялостен парадокс, в цяла Европа тези проби се поемат от страната, има еврoпейски стратегии, по които Министерство на здравеопазването може да кандидатства и да употребява парите за безвъзмездни проби за стопанската система. Очевидно желаят да си спестят някой лев и да трансферират цялата тежест върху бизнеса ", счита Алибегов.
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР