Бизнесът не е само кредити и лихви, но първо трябва

...
Бизнесът не е само кредити и лихви, но първо трябва
Коментари Харесай

БСП предлага - ако имаш идея за стартиране на бизнес, но нямаш пари, държавата да те финансира срещу ангажимент за нови работни места


Бизнесът не е единствено заеми и лихви, само че първо би трябвало да се слезе от джипката и да се спре прахосването на нашите пари, написа във Файсбук Пламен Милев, лидер на листата на „ Българска социалистическа партия за България “ в Пазарджик. Моделът на ГЕРБ „ по какъв начин да сложим бизнеса под надзор “ пречи на Томислав Дончев да проумее, че може да се ръководи и с грижа за хората, разяснява той.

„ Томислав Дончев, откакто прочел нашата платформа, се уплашил, че желаеме да взимаме компаниите на хората. Най-накрая разбрах за какво всичко, което ГЕРБ откраднат като концепция от Българска социалистическа партия, го унищожават. За страдание, усвоеният и прилаган с години модел “как да сложим бизнеса под контрол”, пречи на Томислав Донев да проумее, че може да се ръководи и с грижа за хората и дребния бизнес. Не да узурпираш над 1 милиарда лева от парите на Здравната каса, не да държиш предприемачи без съд и присъда в ареста, до момента в който не трансферират всички активи “, коментираМилев.

Той посочи, че предлагането на Българска социалистическа партия е - в случай че имаш концепция за пускане на бизнес, само че нямаш пари, страната да те финансира против ангажимент за нови работни места.

Бизнесът не е единствено заеми и лихви, господин Дончев. Но за това първо някой би трябвало да слезе от джипката и да спре да прахосва нашите пари за планове, които се срутват при първия дъжд, написа още претендентът за депутат от левицата.

Източник: duma.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР