Бизнесът не бива да страда от напрежението в политиката. Това

...
Бизнесът не бива да страда от напрежението в политиката. Това
Коментари Харесай

Заведенията апелират мерките в подкрепа на бизнеса и служителите да бъдат разширени

Бизнесът не трябва да страда от напрежението в политиката. Това се показва в послание на Сдружението на заведенията в България (СЗБ) и Българската асоциация на заведенията (БАЗ) към парламентарно показаните партии.
" Изборите минаха, народът направи своя избор и през вчерашния ден новите депутати поставиха клетва. В този тежък за целия свят интервал хората и бизнесът имат потребност от непоклатимост и поддръжка. Затова призоваваме всички, от които ще зависи ориста на България, да загърбят разликите си, когато става въпрос за българския бизнес и здравето на хората. Всеизвестен факт е, че нашият отрасъл понесе в най-голяма степен тежестта на. Въпреки това с цената на доста старания и съществени загуби, успяхме да запазим работните места на множеството си чиновници. Защото това са хиляди човешки ориси, към които ние не сме безразлични. За страдание и значително от сътрудниците ни не устояха и банкрутираха. Ние сме представители на дребния и междинен бизнес, който образува над 80% от стопанската система. Огромна част от работещите българи зависят от нашето оцеляване. Помогнете им да не останат без трудови приходи и да не легнат на гърба на обществената система ", споделят от ресторантьорския отрасъл. 
 Хотелиерите се обърнаха към съда поради заповед на здравния министър Хотелиерите се обърнаха към съда поради заповед на здравния министър
Българската хотелиерска и ресторантьорска асоциация (БХРА) входира тъжба във Върховния административен съд (ВАС) поради заповедта на зд...
СЗБ и БАЗ молят ограниченията в поддръжка на бизнеса и чиновниците да бъдат разширени: " Като най-засегнат от рецесията бранш, който към момента е отчасти или изцяло затворен, упорито молим ограниченията в поддръжка на бизнеса и чиновниците ни да бъдат разширени и да продължат най-малко до края на годината. А е значимо някои от подхванатите антикризисни ограничения да станат непрекъснати. Защото в противоположен случай ще се стигне до още голям брой банкрути и хиляди ще изгубят работата си ".
" Уважаеми представители на парламентарно показаните партии, без поддръжка на страната, ние не можем да оцелеем. А от през вчерашния ден представители на българския народ в тази страна, това сте вие. Разбираме, че политическите връзки са извънредно напрегнати и несъгласията са доста. Това обаче не трябва да бъде по този начин, когато би трябвало да се мисли за ориста на българската стопанска система, значима част от която е и нашият отрасъл и стотиците хиляди, заети в него. Подкрепете ни! Желаем триумф на всички, които ще взимат значимите решения и имаме вяра, че вашите разлики няма да са за сметка на бизнеса ", написа още в обръщението на дребния и междинен бизнес.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР