Бизнес директорът на елитния испански Хетафе - Алберто Херас, представителят

...
Бизнес директорът на елитния испански Хетафе - Алберто Херас, представителят
Коментари Харесай

Лекторите на LALIGA Football Seminar – представители на Хетафе, Севиля и LALIGA

Бизнес шефът на елитния испански Хетафе - Алберто Херас, представителят на " господаря " на Лига Европа Севиля - Естеве Родригес, финансовият анализатор от LALIGA Анхел Бас, интернационалният управител за развиване на плана " LALIGA Impulso " Хесус Писаро, координаторът на академията към LALIGA - Хесус Кампо, и делегатът на LALIGA за Източна Европа и България Естебан Касадо идват y нас при започване на тази седмица.

Шестимата ще вземат присъединяване във второто издание на LALIGA Football Seminar, който ще се състои тази сряда, 20 март, в София, а негов хазаин ще бъде Гранд хотел " Милениум ". Главни уредници на семинара, който ще събере футболния хайлайф на едно място, са, и ".

Алберто Херас стартира пътя си във футбола преди 20 години - 2004-а, когато се трансформира в най-младия сътрудник, осъществил трансфер в Примера дивисион. Две години по-късно стартира работа като маркетинг шеф в ASAP Group, a от 2009 до 2014 е вицепрезидент на компанията. Впоследствие Херас е назначен в Хетафе, където и до през днешния ден е шеф " Бизнес развиване ". Естеве Родригес има богат опит в създаването на софтуери, както и дълбоки знания в областта на разбора на данни, изкуствения разсъдък и стратегическите бизнес начинания. Основната му задача като част от екипа на Севиля е внедряването на нови технологии и усъвършенстване процесите в клуба на всяко едно равнище.

Анхел Бас е финансов анализатор от отдела на LALIGA, контролиращ освен приходната и разходната част в организацията, само че и в самите клубове за предварителна защита от бъдещи финансови проблеми. Хесус Писаро е някогашен пратеник на LALIGA, който напълно до скоро отговаряше и за наличието на организацията в България. От началото на сезона Писаро е част от плана " LALIGA Impulso ", с помощта на който клубовете в първите две лиги на Испания получиха финансиране в общ размер на близо 2 милиарда евро. Хесус Кампо пък е интернационален проектов управител на академията на LALIGA.

Припомняме, че миналогодишното, дебютно издание на LALIGA Football Seminar бе почетено от целия роден футболен хайлайф. Ценни познания и информация клубовете от Първа и Втора лига у нас получиха от Диего Санчес, шеф " Бизнес развиване " в Атлетико (Мадрид), Пабло Аркеро, шеф " Спонсорства " в Реал Бетис, Айтор Хименес, шеф " Бизнес и стратегическо развиване " в Алавес, както и Сяоуей Гао и Хесус Писаро от LALIGA.

Пълна информация за семинара, къде и по какъв начин да се закупят билети може да откриете на
 LALIGA се завръща с нови забавни лектори за втори футболен семинар у нас
LALIGA се завръща с нови забавни лектори за втори футболен семинар у нас

Събитието ще се състои на 20 март, сряда, в София, а негов хазаин ще бъде Гранд хотел " Милениум "
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР