Биячите на полицаи в района на гр. Самоков ще бъдат

...
Биячите на полицаи в района на гр. Самоков ще бъдат
Коментари Харесай

Биячите на полицаи в Самоков ще бъдат съдени

Биячите на служители на реда в региона на гр. Самоков ще бъдат съдени , заяви пресслужбата на Софийската апелативна прокуратура.

Районна прокуратура - Самоков притегли в качеството на обвинени Т.В. (на 48 години), Я.Я. (на 32 години) и М.М. (на 23 години) за осъществени от тях закононарушения - причиняване на телесна щета на орган на властта при осъществяване на служебните им отговорности и приложимост на мощ за разстройване осъществяване на служебните отговорности. В хода на следствието по досъдебното произвеждане са събрани задоволително доказателства за виновността на обвинените .

На 15.06.2022 година в региона на гр. Самоков при осъществяване на служебните им отговорности. Един от обвинените е блъснал служител на реда с пестник в региона на лицето. Неговите съучастници са нанесли удари по ръката и рамото на полицейски контрольор .

Тримата са употребявали мощ, с цел да принудят служителите на реда от районно управление (на МВР) на Министерство на вътрешните работи гр. Самоков да не правят инспекция в лек автомобил и на пътуващите в него.

С разпореждане на прокурор в Районна прокуратура - Самоков обвинените са арестувани за период до 72 часа. Предстои внасяне в съда на искане за взимане на ограничения за неотклонение " задържане под стража " по отношение на тримата.
 Мащабна акция в ромската махала в Самоков след нападението над служители на реда Обновена
Мащабна акция в ромската махала в Самоков след нападението над служители на реда

Двама униформени бяха бити при опит за инспекция на автомобил
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР