Бившият №1 Марат Сафин разказа за личния си живот. Той

...
Бившият №1 Марат Сафин разказа за личния си живот. Той
Коментари Харесай

Марат Сафин: Нямам нито жена, нито приятелка - не ми трябва връзка

Бившият №1 Марат Сафин описа за персоналния си живот. Той показа, че ергенският живот му се нрави и няма желание скоро да трансформира този си статус, написа tennis.bg .

" Нямам другари. Никакви. Да имаш другари - това е доста високопарно изявление. Може да имаш по-близки хора, само че аз ги нямам. И не желая. Самодостатъчен съм си. В последно време е по този начин и ми харесва.

" Това не е витална философия, а приказвам от опит. Харесва ми по този начин. Имам собствен кръг познати, само че това не са другари - по-скоро сътрудници и съидейници. Никой не ми е забавен, " споделя Сафин.

Той разяснява и връзките си. " Всичко е обикновено. Просто не желая връзки. Не съм подготвен по тази причина. Устройва ме сегашният ми живот. Имам си физиологически потребности, само че не желая връзки.

" Не желая да разделям персоналния си живот. Вещите си. Това не ме интересува. Искам да странствувам и да не бъда обвързван с някой. Искам цялостна независимост и да върша каквото реша с нея.

" Имал съм дълги връзки и в този момент ми е време да си умря. Комфортно ми е да съм свободен. "

Сафин разкрива, че е обиколил седем страни през 2018 година. С оглед многото му екскурзии той счита, че не всичко на планетата е издигнато от хората. " Щом видиш нещо като пирамидите, с този мащаб, стартират да те обгръщат подозрения дали хората могат да сторят това. Смятам, че във Вселената не сме сами. "

Руснакът обаче не има вяра на религиите. " Няма религии. Това е изкуствено основано. Не желая обаче да наскърбявам никого. "

Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР