Бившият ѝ беснее безнаказан. Трябва ли да стане като Дебора?

...
Бившият ѝ беснее безнаказан. Трябва ли да стане като Дебора?
Коментари Харесай

Насилник превърна живота на 20-годишно момиче в ад

Бившият ѝ беснее безнаказан. Трябва ли да стане като Дебора?

20-годишна жена от Стамболийски стана следващата жертва на ужасяващ тормоз и психическо принуждение. Причина за кошмара е бившето й гадже. За потресаващия случай заяви пред " Марица " пловдивският топадвокат Евгени Костадинов, защото 6 месеца няма никакво развиване по случая, стихотворец от районното в Стамболийски, написа БЛИЦ. 

Двойката била дружно до края на октомври предходната година. Съжителствали дружно в апартамент в пловдивския квартал " Тракия ". След нечовечен скандал се разделили. Раздялата обаче единствено довела до ескалация на насилието. 

Още в същата нощ на паркинга зад търговски център " Форум " зарязаният нарязал две гуми на колата ѝ - предна и задна. За това той незабавно се похвалил пред общите им познати и другари.

Едновременно с това младата дама чествала 20-ия си рожден ден в ресторант в " Тракия ". Отношенията им към този момент били обтегнати. Пред цялата компания пловдивчанинът ѝ размазал салатата по лицето.

Тормозът не спрял дотук. В началото на месец ноември предходната година, жертвата била с другарка на Гребната база до паркинг на хотел. Говорили си в колата, когато зарязаният се появил от тъмното. 

Изкарал акъла на бившето си гадже и другото момиче. Със мощ карал младата дама да слезе и да се разправя с него. След този нощен призрачен сън мъжът траял да я следи и да ѝ изпраща заплашителни известия в обществените мрежи. 

Една вечер ритал лявата врата на колата й пред дома ѝ в Стамболийски, счупил и стъклото. 

В началото на тази година пък разрязал гумите на колата ѝ, след което ѝ написал: " Хареса ли ти? ". 

Месеци наред младата дама от Стамболийски е заплашвана. Пловдивчанинът не се стопира пред нищо, като дори кара общите им познати да предават заканите му към някогашната. 

Заради непрекъснатия тормоз, 20-годишната спряла да излиза, тъй като се опасява. Отивала на работа, след което незабавно се прибирала у дома без да се отклонява и за секунда. 

При опит да каже на някогашния, че ще се оплаче в полицията, той ѝ дава отговор, че е недостижим и че има връзки в полицията и прокуратурата. Жената алармирала полицията, както и държавното обвиняване. По случая работи чиновник от районното в Стамболийски.
Източник: flagman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР