Бившият защитник Нено Ненов се завръща на поста директор на

...
Бившият защитник Нено Ненов се завръща на поста директор на
Коментари Харесай

Нено Ненов се завръща като директор на школата на Черноморец

Бившият бранител Нено Ненов се завръща на поста шеф на Футболната академия на Черноморец (Бургас). За последно той беше треньор на третодивизионния Ямбол 1915, само че напусна през есента и в този момент се връща в родния си клуб на позицията, която заемаше и преди този момент.

" За мене не е нищо ново, защото съм на стадиона, на който е предходна по-голямата част от живота ми. Благодарен съм на президента Радостин Кишишев и на управлението, че са оценили работата ми при предходния ми престой и в този момент още веднъж съм тук. Винаги съм казвал, че задачата ни е да построяваме футболисти, само че и почтени хора. И продължаваме в тази посока ", сподели Нено Ненов.
Школата на " акулите " към този момент стартира подготовка за пролетния дял, а до няколко дни ще излезе и график за контролните срещи на обособените възрасти.

Завръщането на някогашния защитник на Черноморец, Славия, Дунав, Спартак (Варна) и гръцките Ханя и Керкира е втората смяна в клуба в последните дни. Както е известно, клубът се раздели със Слави Костенски, който съвместяваше длъжностите старши треньор на мъжете и шеф на школата. Новият ментор на Черноморец ще бъде Малин Орачев.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР