Бившият защитник на Манчестър Юнайтед и националния отбор на Англия

...
Бившият защитник на Манчестър Юнайтед и националния отбор на Англия
Коментари Харесай

Рио Фърдинанд е убеден: Белингам го очаква голямо бъдеще

Бившият бранител на Манчестър Юнайтед и националния тим на Англия Рио Фърдинанд е убеден, че рано или късно Джуд Белингам ще завоюва Златната топка.

" Той ще бъде сравняван с хора като Джерард, Лампард, Скоулс и сега бих споделил, че никой от тях на тази възраст не е направил нещо сходно на това, което прави той.

" Белингам е елмаз! Англия е нямала подобен футболист от доста време "

Това съобщи някогашният британски национал Джо Коул

Така че той може да продължи по този начин и да завоюва Златната топка. Ще бъда доста сюрпризиран, в случай че този човек не приключи кариерата си с най-малко една, може би две или три Златни топки, тъй като мисля, че е задоволително добър, с цел да направи това.

Имаше играчи, които се открояваха със своите качества, може би същите или малко по-големи от неговите, може да се спори за това. Но не мисля, че е имало играчи със същия нрав, който да разреши на този човек да има триумфа, който има през днешния ден. Мисля, че това е главният фактор.

Да отиде в Реал Мадрид и да бъде техният най-хубав състезател в първите четири или пет мача е феноменално, нечувано ", сподели някогашният бранител на Манчестър Юнайтед пред BBC 5.
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР