Бившият временен шампион на UFC в полусредна категория обвини неговия

...
Бившият временен шампион на UFC в полусредна категория обвини неговия
Коментари Харесай

Ковингтън обвини Масвидал в използване на стероиди

Бившият краткотраен първенец на UFC в полусредна категория упрекна неговия някогашен съотборник и по-късно противник Хорхе Масвидал в потребление на неразрешени допинг вещества. В изявление зa MMAfighting.com Колби декларира, че освен, че Масвидал е употребявал стероиди преди срещата посред им, само че и също по този начин е употребявал допинг доста други пъти.

“Хорхе към този момент не е същият войник. Личи си даже по стойката му. Той даде всичко от себе си против мен. Имаше плочки и несъмнено взимаше стероиди. Виждал съм го доста пъти по какъв начин си инжектира ЕПО в задника, само че против мен несъмнено беше и на нещо друго ”, безапелационен е прословутият ММА войник.

Масвидал и Ковингтън са били другари дълго време и даже са споделяли едно жилище в Маями, където дружно са се готвили за дуели в известната зала на “Аmerican Top Team ”. Според Масвидал сривът в връзките им е пристигнал откакто Ковингтън не е платил на страйкинг треньор, който е бил непосредствен на Масвидал.
 Ковингтън с мозъчна контузия след побоя от Хорхе Масвидал Ковингтън с мозъчна контузия след побоя от Хорхе Масвидал
Техният спор кулминира в борба сред двамата през март, 2022-а на събитието UFC 272. Битката стигна до решение след пет рунда. Масвидал означи един нокдаун и имаше своите моменти в нея, само че Колби доминираше през по-голямата част от времето и съдиите справедливо отсъдиха дуела в негова изгода.
 Колби Ковингтън господства над Хорхе Масвидал в огромната борба на UFC 272 </div>

</article>
<style>
.youtube{
  width:100%;height:500px;
}
@media only screen and (max-width: 600px) {
.youtube {
    height:250px;
  }
}
</style>
<div style=Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР