Бившият вратар на шампионите от Лудогорец Хорхе Броун излезе със

...
Бившият вратар на шампионите от Лудогорец Хорхе Броун излезе със
Коментари Харесай

Бивш вратар на Лудогорец почете Марадона с прическа

Бившият вратар на първенците от Лудогорец Хорхе Броун излезе със специфична прическа в памет на Диего Марадона. Това стана в мача на неговия Химнасия Ла Плата против Велез Сарсфийлд, написа Dsport. Двубоят беше от шампионата за Купата на професионалната лига, която бе преименувана на " Купа Диего Армандо Марадона “. Освен това всички футболисти се появиха на терена с фланелки на националния тим на Аржентина и номер 10, носен от Дон Диего.

Самият Броун имаше удоволствието да работи под управлението на Диего Марадона в Химнасия Ла Плата и описа забавни случки с присъединяване на легендата на международния футбол. Броун разкри, че точно той е събудил Дон Диего точно на 60-ия му рожден ден.

" Това е нещо, което в никакъв случай няма да не помни. Хвърлих се в леглото на Марадона и го разсъниха. Той ме попита какъв брой е часът, а аз му споделих, че всички го чакаме. Само три минути по-късно той към този момент беше в банята и се приготвяше, тъй като ни предстоеше мач с Патронато и трябваше да тръгваме ", показа Броун.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР