Бившият вратар на Литекс Флорин Пруня потвърди за интереса от

...
Бившият вратар на Литекс Флорин Пруня потвърди за интереса от
Коментари Харесай

Козмин Моци: Лудогорец вече няма да хвърля пари на вятъра, спряха кранчето

Бившият вратар на Литекс Флорин Пруня удостовери за интереса от страна на Лудогорец към стража на Рапид (Букурещ) Хорациу Молдован. Българският първенец е подготвен да заплати 800 хиляди евро за 25-годишния вратар. Директорът в Лудогорец Козмин Моци е споделил на Пруня, че Лудогорец стопира да хвърля пари напразно и че " кранчето е спряло ".

" Има възможност Хорациу Молдован да напусне всеки миг. Ако Лудогорец продаде един от двамата си задгранични вратари, те ще вземат сигурно Молдован, който е първа алтернатива за тях. Мисля, че Хорациу ще бъде титуляр там. Лудогорец има нидерландски и хърватски вратар и би трябвало да продаде един от двамата, с цел да притегли Молдован ", разяснява Пруня пред Digi Sport.
 Захари Сираков поема дубъла на Лудогорец
Захари Сираков поема дубъла на Лудогорец

Повишение за някогашния левскар

" Молдован е вратар на националния тим на Румъния, плюс това, в случай че дадеш 800 000 евро за състезател, не го взимаш, с цел да го държиш на пейката ", сподели Пруня.

Бившият вратар разкри и какво му е споделил Козмин Моци, който заема управителен пост в клуба от Разград.

" Лудогорец към този момент не хвърлят пари напразно, стопираха кранчето. Те ще му предложат заплата от 30 000 евро. Могат да се оправят с такава заплата. Ще му сложат и сериозна трансферна сума. Но доколкото разбирам, би трябвало да продадат нидерландския си вратар или хърватина ", сподели още Пруня.
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР