Бившият вратар на Челси и Арсенал Петер Чех се е

...
Бившият вратар на Челси и Арсенал Петер Чех се е
Коментари Харесай

Петер Чех назова най-тежкия си опонент

Бившият вратар на Челси и Арсенал Петер Чех се е изправял против голям брой тежки съперникови играчи по време на дългата си кариера във Висшата лига, като уточни против кого от тях му е било най-трудно. Оказа се, че това е Уейн Рууни, който дълги години носеше екипа на Манчестър Юнайтед, а в този момент е играещ треньор в Дарби Каунти. Нападателят има цели 10 гола в мачовете си против именития пазач.

" Най-голямо предизвикателство беше да играя против Уейн Рууни. Винаги щом се изправяхме против Юнайтед, трябваше да се убеждавам, че съм наясно всякога, когато той е с топката, тъй като той беше доста непредсказуем и остроумен. Той е човек, който може да преследва, да се бори и да бяга, като е интелигентен със своя удар. Рууни можеше да вкара гол от центъра, както и да те трансферира, в случай че си прекомерно напред. Това беше предизвикателство, на което се любувах ", съобщи Чех в обстойно изявление за клубния уебсайт на Челси.

Former Chelsea and Arsenal goalkeeper Petr Cech has named Manchester United legend Wayne Rooney as his toughest Premier League opponent. pic.twitter.com/joVCMZRzUN
— vumaSPORT (@vumaSPORT) May 10, 2020
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР