Бившият волейболист на Марек Юнион-Ивкони Тодор Вълчев вече привлича погледите

...
Бившият волейболист на Марек Юнион-Ивкони Тодор Вълчев вече привлича погледите
Коментари Харесай

Бивш играч на Марек Юнион-Ивкони прави фурор във Франция

Бившият волейболист на Марек Юнион-Ивкони Тодор Вълчев към този момент притегля погледите на елитните френски клубове. Посрещачът е апетитен за един от най-хубавите играчи във втория ешелон и е в челото на всички самостоятелни ранглисти. Неговият Нарбон заема 3-о място във краткотрайното класиране с 4 победи и 2 загуби, само че Вълчев е абсолютният мотор на своите. Силните му игри са причина да бъде следен от скаути на отборите от елита.

В уикенда, в 6-ия кръг от шампионата, Вълчев и компания одобриха коравия " Плеси Робинсон ", побеждавайки с 3:2 гейма. Над всички и изключително в тайбрека бе точно българинът, който записа 16 точки (1 ас, 1 обсада, 50% атака). Инфарктният гейм завърши 19;17, като Вълчев записа 4 точки.

При реализаторите, където нормално водачи са играещите на поста диагонал, Вълчев е на 8-о място със 103 точки от 6-те мача. Лидер е диагоналът на Кан – Томас Засс със 130. Вълчев, който е притежател на Купата на България с дупничани и два пъти първенец, е водач при изпълнителите на начални удари с 13 директни точки. В генералната ранглиста, която е общ брой от всички детайли, 27-годишният волейболист е на 7-о място.

" От мениджъра ми знам, че два клуба от първа дивизия имат интерес, само че нищо повече. А и още е рано, тъй като сезона едвам в този момент стартира. В момента мисля единствено за представянето си в " Нарбон ", а лятото ще преценяме офертите ", разяснява Вълчев.

Милчо Максимов
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР