Бившият военен Йордан Гогев и бившият шеф на митница-Олтоманци Георги

...
Бившият военен Йордан Гогев и бившият шеф на митница-Олтоманци Георги
Коментари Харесай

Бивш военен и бивш митничар са новите зам. областни управители на Кюстендил

Бившият боен Йордан Гогев и някогашният началник на митница-Олтоманци Георги Илинов са новите заместител регионални шефове на Кюстендил, сочи заповедта на служебния министър председател Стефан Янев от петък. Двамата встъпват в служба в понеделник.

Гогев е напълно с кариера на боен, приключил е Висшето военно артилерийско учебно заведение в Шумен и Военната академия „ Г. С. Раковски “, заемал е разнообразни командни длъжности в системата на защитата.

Илинов е приключил Техническия университет в София.  След овакантяване системата на митниците работи в частния бранш и като админ. Сега е регионален координатор на „ Изправи се! Мутри вън! “, сподели той:

„ От понеделник ще преценим и ще поправяме нещата, в случай че се наложи. До момента за Област Кюстендил съм регионален координатор на „ Изправи се! Мутри вън! “.

Това е втора висока позиция, която деятели на придвижването, номинирани от Мая Манолова в родния ѝ град, заемат. РИК се оглавява от юрист Тодорка Петкова, издигната от придвижването.
Източник: bnr.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР