Бившият военен водолаз Найден Недев сам почисти от автомобилни гуми

...
Бившият военен водолаз Найден Недев сам почисти от автомобилни гуми
Коментари Харесай

Водолаз почисти сам рибарското пристанище в Созопол

Бившият боен водолаз Найден Недев самичък почисти от автомобилни гуми рибарското пристанище в Созопол.

По-рано поради дебаркирали риболовни кораби доброволците не съумяват да стигнат до част от отпадъците, насъбрани на дъното. „ От позиция на сигурността не желаех да се врем под корабите в този регион, тъй като е по-плитко и има заплаха от засядане. И в този момент като ги няма тези кораби от известно време кроях проект, по този начин да се каже, да дойдем да се съберем, да създадем разчистване “, споделя Недев пред БТВ.

Проверяват сигнал за изхвърляне на боклуци в река Струма

На апела му за разчистване различен не се отзовава, само че това не го разколебава. Сам съумява да извади старите автомобилни гуми от дъното на морето.

„ Вечерта след почистването се усещах по-лек, по-свободен, по-горд със себе си, тъй като въпреки всичко и аз съм замърсител – карам кола. По някакъв метод изцапвам, употребявам всякакви перилни препарати, отново изцапвам и когато дам нещо такова от себе си, едно нормално разчистване, започвам да ставам с една точка по-добър “, твърди водолазът.

Найден Недев е признателен, че морето му е дало доста, за това му връща жеста. Той кани съидейници в разчистване на морското дъно всяка първа неделя от месеца.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР