Бившият военен министър в третото правителство на Бойко Борисов (2017-2021)

...
Бившият военен министър в третото правителство на Бойко Борисов (2017-2021)
Коментари Харесай

Каракачанов отстъпва ръководството на ВМРО на Джамбазки, Веселинов и Сиди

Бившият боен министър в третото държавно управление на Бойко Борисов (2017-2021) и водач на Вътрешна македонска революционна организация Красимир Каракачанов отстъпва управлението на партията на трима свои сътрудници след четвърт век на поста.

Самият той разгласи в профила си във Facebook, че ще бъде завещан от евродепутата Ангел Джамбазки и някогашните народни представители Искрен Веселинов и Александър Сиди. Рокадите на върха на Вътрешна македонска революционна организация би трябвало да се случат на идния на 12 февруари конгрес на партията.

“Ще заема своето място, такова, каквато ми отредят Конгресът и членовете на Организацията “,, прибавя Каракачанов с уверението, че няма желание да се пенсионира от политиката, а ще продължи да работи за Вътрешна македонска революционна организация.

Според него в управлението на партията би трябвало да се ангажират младежи и да не се основават условия за разцепление.

Въпреки че Вътрешна македонска революционна организация не съумя да влезе в Народното събрание на три поредни вота след присъединяване си в съдружния кабинет на ГЕРБ и “Обединени патриоти ”, Каракачанов прави оценка високо представянето на партията си във властта.

Той акцентира, че отстояването на идеалите, българщината и националните ползи и твърдата позиция към Северна Македония би трябвало да продължи.
Източник: svobodnaevropa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР