Бившият военен Майкъл Херера твърди, че домът му е редовно

...
Бившият военен Майкъл Херера твърди, че домът му е редовно
Коментари Харесай

Видях НЛО: Бивш американски пехотинец твърди, че е заплашен от мъже в черно ВИДЕО

Бившият боен Майкъл Херера твърди, че домът му е постоянно бомбардиран от немаркирани хеликоптери, които съгласно него са свързани с бойци в черни униформи, които към този момент са заплашвали живота му в Индонезия.  

Бившият американски морски пехотинец, който сензационно съобщи, че неговият отряд се е натъкнал на извънземен галактически транспортен съд, твърди, че е преследван. Той даже се опасява, че един ден може да бъде погубен от " сили ", които се пробват да запазят тайните на Пентагона за НЛО, пише Daily Star.

Майкъл Ерера беше на филантропична задача на американския флот по време на земетресението на Суматра през 2009 г. След като попаднал в " засада " от военизиран отряд, мистериозни " бойци в черно " го претърсили и му лишили фотоапарата. Той бил предизвестен няколко пъти да не споделя на никого за странната машина, сходна на летяща паница, която видял в джунглата на Суматра.
 НЛО, извънземни, извънземни, галактически транспортен съд, летяща паница, галактически транспортен съд в джунглата Илюстративна снимка Снимка: Express
След години безмълвие за странната му среща, той приказва за това предишния месец на брифинг, извършен като част от разкриването на плана на доктор Стивън Гриър. Той съобщи пред водещия Шон Райън, че заплашването от сенчести сили се е засилило.

„ Имаше доста ужасни хеликоптери, които кръжаха над къщата ми… Те кръжаха и над къщата на татко ми. Спускат се толкоз ниско, че раздрънкват стените и плашат животните, които имаме. Кучетата на татко ми полудяха в този миг и той се тормози, тъй като беше у дома и сподели, че в никакъв случай не е чувал нещо сходно ", сподели Майкъл.

Бившият боен сподели, че е снимал немаркирани черни хеликоптери и знае, че други лица, подаващи сигнали за НЛО – даже хора от държавното управление на Съединени американски щати – са били подложени на сходни тактики за заплашване.

„ Просто е някак истерично какъв брой пари харчат за това, с цел да се опитат да сплашат мен или някой различен по този въпрос. Има някои определени длъжностни лица и даже някои държавни чиновници, за които знам какво става с тях. Същото се случва, тъй като те персонално ми споделиха за това “, добави американецът.
 НЛО очевидец, видя НЛО, видя галактически транспортен съд, летяща паница, мъже в черна опасност, държавно управление, хеликоптери Според някогашния боен той е снимал черни хеликоптери без обозначения Снимка: Shawn Ryan Show/YouTube
Майкъл живее покрай летището в Денвър, тъй че се надява, че контактите с държавното управление ще му оказват помощ да наблюдава източника на тези мистериозни полети, защото те ще минават през лимитираното въздушно пространство на летището.

Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР