Бившият вицепрезидент на Европейския парламент (ЕП) Ева Кайли, разследвана за

...
Бившият вицепрезидент на Европейския парламент (ЕП) Ева Кайли, разследвана за
Коментари Харесай

Катаргейт: Ева Кайли проговори за затвора

Бившият вицепрезидент на Европейския парламент (ЕП) Ева Кайли, разследвана за допустимо присъединяване в корупция, към този момент освен е на независимост и „ на работа ”, само че разяснява престоя си в пандиза в Брюксел в няколко изявленията за европейски медии, в това число италианският вестник Corriere della Sera.

Кайли още веднъж отхвърля да е забъркана в хипотетичната корупционна верига за непозволено въздействие в Екологичен потенциал, наречена „ Катаргейт ”. Тя беше задържана на 9 декември 2022 година в Брюксел, дружно с други, обвинени, че са част от групата. В деня на ареста ѝ полицията откри в дома на Кайли куфар със Евро 700 000 в брой. Тя твърди, че ги е „ взела ” от офиса на колегата ѝ Франческо Джорджи, помощник на различен обвинен, и е помолила татко си „ да изнесе ” куфара, с цел да не обвинят Джорджи.

В резултат на ареста ѝ, Кайли беше отстранена от позицията вицепрезидент на Екологичен потенциал, само че съгласно нея, „ упованията, основани от медиите, бяха високи. Журналистите разполагаха...

Прочетете целия материал в cash.bg
Източник: cash.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР