Бившият вицепремиер Калина Константинова разкри в ефира на предаването Лице

...
Бившият вицепремиер Калина Константинова разкри в ефира на предаването Лице
Коментари Харесай

Защо изгасна звездата на Лена! Тежко признание на колежка

Бившият вицепремиер Калина Константинова разкри в ефира на предаването " Лице в лице " по БТВ за какво колежката й Лена Бориславова не е в листите на " Продължаваме промяната " за идните избори на 2 октомври.

" Истината е, че Лена е един извънреден експерт и поради челната позиция, която тя заемаше по време на ръководството във всички тези борби, които ние водихме - и против корупцията, и в отстояването на нашите позиции, и битка за оставането на назад във времето на старите политики на прехода, действително тя, поради обстоятелството, че нямаше с какво друго да ни нападат, нямаше корупционни схеми, нямаше друго, което да е същинско, по тази причина нападнаха нейната персона.

В този смисъл това е излишно да се случва в една акция и тя реши по време на акцията да не разрешава това да разсейва от главните тематики, които желаеме да сложим на дневен ред, тъй че да приказваме умерено за тематиките, които ни интересуват ", сподели Константинова.

Самата тя няма да е водач на листа, само че ще оказва помощ в своя регион " Овча купел " в София, където е родена и израснала.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР